|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 9:29 am
Ozzwald  nie niszczcie swoich szarych komórek... opuście pogg!! ... mrgreen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 9:56 am
*pfiu*
... ninja ...
*pfiu!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 10:20 am
*gada sama do siebie* wrrr jeszcze z jeden taki dzien i zwariuje!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 10:32 am
Omega Sun *gada sama do siebie* wrrr jeszcze z jeden taki dzien i zwariuje!!!! scream um.. wiem co czujesz :/
- wątpie ! - a jednak ! cool
witam wink *przypeeelzla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 10:42 am
Lethiel Omega Sun *gada sama do siebie* wrrr jeszcze z jeden taki dzien i zwariuje!!!! scream um.. wiem co czujesz :/
- wątpie ! - a jednak ! cool
witam wink *przypeeelzla*
tez zgubili Ci indeks, potem dziennik praktyk, potem jak sie znalazl kazali Ci jezdzic po calym miescie i latac po urzedach po jakis stempelek? Zniknely Ci punkty z przedmiotu wiec niewiadomo co to bedzie i walczysz z balaganem w dziekanacie? I masz 7 egzaminow i 4 zaliczenia? i zadnych ferii? i tez wracalas dzisiaj pociagiem z pijakami ktorzy chcieli Cie napasc? Bo ja juz mam wszystkiego serdecznie dosyc gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 10:51 am
Co wy robicie jak was tu nie ma? ... glupie pytanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 11:04 am
[Negai] Co wy robicie jak was tu nie ma? ... glupie pytanie whee tarzamy się w śniegu heart . heart Omi: będzie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 11:50 am
ale pecha masz, muszę Ci to przyznać... ;-( witajcie. nie lubie sniegu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:00 pm
ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
oj Omis, po czyms takim MUSI sie zrownowazyc wink spodziewaj sie jakiegos mega szczesliwego dnia niedlugo ;P heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:12 pm
Lethiel ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
oj Omis, po czyms takim MUSI sie zrownowazyc wink spodziewaj sie jakiegos mega szczesliwego dnia niedlugo ;P heart piękna sygna 4laugh a tak poza tym to czy znacie tą stronke ? www.epuls.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:15 pm
Gritrz Lethiel ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
oj Omis, po czyms takim MUSI sie zrownowazyc wink spodziewaj sie jakiegos mega szczesliwego dnia niedlugo ;P heart piękna sygna 4laugh a tak poza tym to czy znacie tą stronke ? www.epuls.pl dziekuje redface a powstala w przyplywie negatywnych emocji i wyjatkowo szybko xD
cos o tym slyszalam >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:19 pm
Lethiel Gritrz Lethiel ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
oj Omis, po czyms takim MUSI sie zrownowazyc wink spodziewaj sie jakiegos mega szczesliwego dnia niedlugo ;P heart piękna sygna 4laugh a tak poza tym to czy znacie tą stronke ? www.epuls.pl dziekuje redface a powstala w przyplywie negatywnych emocji i wyjatkowo szybko xD
cos o tym slyszalam >.> negatywne emocje ? ;} ale ona się do mnie uśmiecha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:21 pm
Gritrz Lethiel Gritrz Lethiel ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
cos o tym slyszalam >.> negatywne emocje ? ;} ale ona się do mnie uśmiecha xd a tak tak razz bo one nie maja duzego wplywu na to co rysunek wyraza razz za to pomagaja mi jakos dokladniej nabazgrac jak sie odstresowuje ;P po za tym pod koniec bylam juz spokojna wiec usmiech moze byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:24 pm
Lethiel Gritrz Lethiel Gritrz Lethiel ha ! druga praca zaliczeniowa z Illustratora gotowa ;P.. jeszcze tylko jedna i finito biggrin heart
cos o tym slyszalam >.> negatywne emocje ? ;} ale ona się do mnie uśmiecha xd a tak tak razz bo one nie maja duzego wplywu na to co rysunek wyraza razz za to pomagaja mi jakos dokladniej nabazgrac jak sie odstresowuje ;P po za tym pod koniec bylam juz spokojna wiec usmiech moze byc wink czyli rysujesz jak moja znajoma - przyszła rozpromieniona do domu i narysowała człowieka z opciętymi nogami powieszonego, na tle 2 wojny światowej xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 12:27 pm
Gritrz czyli rysujesz jak moja znajoma - przyszła rozpromieniona do domu i narysowała człowieka z opciętymi nogami powieszonego, na tle 2 wojny światowej xD no coz.. tak tez mozna mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|