|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:15 am
zuzika Rin_Youkai zuzika hy hy xD A nu...hej hej...ale się dziś skarpetk nazszywałam... xP a z jakiej to okazji? XD z okazji tego, że mi się wszystkie skończyły (czyt. niedziurawe są w praniu...) domokun 4laugh Autark: Nie kryj się tak. Wyłaź z tego kątka... 3nodding nie kryję się, tu jest po prostu cieplutko wink cześć Rin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:16 am
Rin_Youkai Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD nie ma wcale heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:17 am
Omega Sun Rin_Youkai Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD nie ma wcale heart taaa...ale mroźno za to jest...trochę... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:19 am
zuzika Omega Sun Rin_Youkai Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD nie ma wcale heart taaa...ale mroźno za to jest...trochę... wink u mnie z 20cm jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:20 am
Omega Sun Rin_Youkai Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD nie ma wcale heart eek eek Weeee gonk tez tak chce xp u mnie od wczoraj pada , juz by sobie dala siana ta zima stare a to wszystko przez to, ze ostatnio w TESCO powiedzialam, ze im te sanki w tym roku to chyba nie zrobia obrotu scream XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:23 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD nie ma wcale heart eek eek Weeee gonk tez tak chce xp u mnie od wczoraj pada , juz by sobie dala siana ta zima stare a to wszystko przez to, ze ostatnio w TESCO powiedzialam, ze im te sanki w tym roku to chyba nie zrobia obrotu scream XD ładnie proszę przyjedź do Tesco do Zielonej Góry *maślane oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:24 am
Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:26 am
Autark ładnie proszę przyjedź do Tesco do Zielonej Góry *maślane oczka* a w ktorej czesci miasta ono dokladnie jest ? jak bede nastepnym razem to wypelnie twoja prozbe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:28 am
Omega Sun Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu... niestety... ma wiecej minusow niz plusow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:29 am
Rin_Youkai Autark ładnie proszę przyjedź do Tesco do Zielonej Góry *maślane oczka* a w ktorej czesci miasta ono dokladnie jest ? jak bede nastepnym razem to wypelnie twoja prozbe XD hmm ... jak jedziesz obwodnicą to to będzie zakręt w lewo na drugim rondzie, dziękuję Rin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:31 am
Omega Sun Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu... wbrew pozorom wszystko dzialao normalnie biggrin a chodzilo sie normalnie 3nodding nie to co jak byl pierwszy atak zimy....... wtedy to byla tragedia wielka. Ludzie po trawnikach jezdzili, bo pod gurke nie dalo sie wjechac, a zjechac jeszcze trudniej talk2hand teraz bylo wszystko cacy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:32 am
Rin_Youkai Omega Sun Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu... niestety... ma wiecej minusow niz plusow xp z plusow to ja widze co najwyzej taki, ze kolega mi jeszcze na jesien obiecal, ze jak spadnie snieg to pojdziemy na sanki (nikt inny nie podchodzi tak entuzjastycznie do moich durnych pomyslow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:34 am
Autark hmm ... jak jedziesz obwodnicą to to będzie zakręt w lewo na drugim rondzie, dziękuję Rin 4laugh aaa... cos mi sie kojarzy - to teraz masz to jak w banku XD Moge oddac Ci tez nasz snieg XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:34 am
Omega Sun Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu... śnieg może być też fajny, długie wylegiwanie przed kominkiem i patrzenie na prószący puch, sanki, turlanie się z górek, lepienie ufolków, tańce na śniegu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:36 am
Autark Omega Sun Aidanna u mnie z 20cm jest blaugh a u mnie nie i bardzo dobrze! pociagi sie spozniaja, samochody sie slizgaja a na ulicach mozna sie zabic bo sa nieposypane... Nie lubie sniegu... śnieg może być też fajny, długie wylegiwanie przed kominkiem i patrzenie na prószący puch, sanki, turlanie się z górek, lepienie ufolków, tańce na śniegu dokladnie! 4laugh Omi! Sanki sa swietne! 4laugh a jak czlowiek sie wyszaleje przy tym blaugh rok temu nawet mialam swojego malego pomocnika, ktory mi sanki wnosil na gorke xd EDIT: ufoludki?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|