|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:50 am
Raukereg Rin_Youkai Ryuukei oshii nieznam tego serwera rofl ja juz nie gram w to bo nie mam na czym eh+ a kto by je wszystkie znal XD ja tez gram rzadko, to moja alternatywa na czas gdy LineageII mi szfankuje XP tez go nie znam smile i witam osóbke która gra w L2 wink nie ten link dalam XDDD chcialam go skrocic i cos mi nie wyszlo... na gorze jest poprawka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:52 am
zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:53 am
Raukereg zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink LAteraz juz nic nie skracam ;D Zuzia: hey ( chyba to juz 2 oO )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:56 am
Rin_Youkai Raukereg zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink LAteraz juz nic nie skracam ;D Zuzia: hey ( chyba to juz 2 oO ) hy hy xD A nu...hej hej...ale się dziś skarpetk nazszywałam... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:57 am
Rin_Youkai Raukereg zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink LAteraz juz nic nie skracam ;D oO tego tez nie znam ;p a działa tam pełne c5?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:58 am
Raukereg Rin_Youkai Raukereg zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink LAteraz juz nic nie skracam ;D oO tego tez nie znam ;p a działa tam pełne c5?? ninja tzn pelne w jakim sensie oO? ja mam c5 i dziala wszystko normalnie, wiec chyba tak oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:59 am
Rin_Youkai Raukereg Rin_Youkai Raukereg zauwazyłem, ja tez cos dodałem do wczesniejszej wypowiedzi wink LAteraz juz nic nie skracam ;D oO tego tez nie znam ;p a działa tam pełne c5?? ninja tzn pelne w jakim sensie oO? ja mam c5 i dziala wszystko normalnie, wiec chyba tak oO własnie o to mi chodziło^^ czyli jest pełne, zawiera wszystkie składniki inaczej mówiąc ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 10:59 am
zuzika hy hy xD A nu...hej hej...ale się dziś skarpetk nazszywałam... xP a z jakiej to okazji? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:02 am
*cicho siorbu mleko w kącie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:03 am
Raukereg własnie o to mi chodziło^^ czyli jest pełne, zawiera wszystkie składniki inaczej mówiąc ;p kim grasz ? smile Autark: hej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:05 am
Rin_Youkai zuzika hy hy xD A nu...hej hej...ale się dziś skarpetk nazszywałam... xP a z jakiej to okazji? XD z okazji tego, że mi się wszystkie skończyły (czyt. niedziurawe są w praniu...) domokun 4laugh Autark: Nie kryj się tak. Wyłaź z tego kątka... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 11:14 am
zuzika z okazji tego, że mi się wszystkie skończyły (czyt. niedziurawe są w praniu...) domokun 4laugh Yhmmm... ninja Omi: witaj whee ile tam u was spadlo juz sniegu? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|