|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:15 am
zuzika a ten znowu zasypiaaa... nie nooo... stare oj tam, niech sobie spi, studenty nie czesto maja okazje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:17 am
zuzika a ten znowu zasypiaaa... nie nooo... stare zabaw mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:18 am
Lavagetas_heqetai zuzika a ten znowu zasypiaaa... nie nooo... stare zabaw mnie eek *gilgocze* a giligiligiligiligili x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:24 am
a witam witam ninja *wchodzi z biedronka na palcu* strzezcie sie! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:25 am
bry Twist smile
Zuza- myslalem o jakiejs kolacji dobrej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:26 am
Lavagetas_heqetai bry Twist smile Zuza- myslalem o jakiejs kolacji dobrej bry LAvusiu dawno Cie moje oczeta nie widzialy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:37 am
Aidanna a witam witam ninja *wchodzi z biedronka na palcu* strzezcie sie! gonk oO tak, tak... < zdmuchuje biedronke> Zuzia, Twist, Yuki : witajcie smile Lav: wcielo Cie z gg -_-' jak Ci znowu padl net to ... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:40 am
Rin_Youkai Aidanna a witam witam ninja *wchodzi z biedronka na palcu* strzezcie sie! gonk oO tak, tak... < zdmuchuje biedronke> Zuzia, Twist, Yuki : witajcie smile Lav: wcielo Cie z gg -_-' jak Ci znowu padl net to ... XD zabilas Niuchacza! nasle na Ciebie greenpeace >__> a jego bracia sie zemszcza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:43 am
Rin_Youkai Aidanna a witam witam ninja *wchodzi z biedronka na palcu* strzezcie sie! gonk oO tak, tak... < zdmuchuje biedronke> Zuzia, Twist, Yuki : witajcie smile Lav: wcielo Cie z gg -_-' jak Ci znowu padl net to ... XD 3nodding czesc mloda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:43 am
Aidanna zabilas Niuchacza! nasle na Ciebie greenpeace >__> a jego bracia sie zemszcza! eek wybacz... nie chcialam! UAaaa gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:45 am
Ryuukei oshii 3nodding czesc mloda 3nodding < przekazuje jej informacje przez wlasna watrobe zamrozona w lodowce > zima przyszla... jakiej czesci ciala mi juz ubylo ;D ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:47 am
Rin_Youkai Aidanna zabilas Niuchacza! nasle na Ciebie greenpeace >__> a jego bracia sie zemszcza! eek wybacz... nie chcialam! UAaaa gonk gonk nejpierw kurczaki... teraz biedranka, ktora miala zawladnac swiatem wraz ze swoim woisikiem domokun (mam z 15 biedronek w pokoju xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:51 am
Rin_Youkai Ryuukei oshii 3nodding czesc mloda 3nodding < przekazuje jej informacje przez wlasna watrobe zamrozona w lodowce > zima przyszla... jakiej czesci ciala mi juz ubylo ;D ? e sadzilam ze Leth juz Cie zjadla O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:53 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna zabilas Niuchacza! nasle na Ciebie greenpeace >__> a jego bracia sie zemszcza! eek wybacz... nie chcialam! UAaaa gonk gonk nejpierw kurczaki... teraz biedranka, ktora miala zawladnac swiatem wraz ze swoim woisikiem domokun (mam z 15 biedronek w pokoju xd ) Muahahahah... ninja jak mieszkalam w bloku to tez ich mialam strasznie duzo w zimie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|