|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:15 am
Aidanna Yuki... nawiedze warszawe w ferie mrgreen rofl ratuj sie kto moze wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:15 am
Aidanna Yuki... nawiedze warszawe w ferie mrgreen och och xD coś sugierujesz? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:17 am
Ryuukei oshii Aidanna *wczolguje sie do pokoju* spac... nie ma Ozziego, niema brata... nieeee ma komu pomarudzic -3-' mrgreen zawsze my jestesmy mrgreen Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:18 am
EvilYuki Aidanna Yuki... nawiedze warszawe w ferie mrgreen och och xD coś sugierujesz? xD tak tylko inforumje xd bo i tak nieodkleje sie od Ozzusia ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:20 am
Omega Sun Ryuukei oshii Aidanna *wczolguje sie do pokoju* spac... nie ma Ozziego, niema brata... nieeee ma komu pomarudzic -3-' mrgreen zawsze my jestesmy mrgreen Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja ona... pedagog... to sie mija z celem >__>' a marudzic to Kocurkowi moge x3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:20 am
Omega Sun Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja mrgreen mam wysoka empatie mrgreen rofl niewierzysz we mnie Omisiowata mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:21 am
Aidanna [ona... pedagog... to sie mija z celem >__>' a marudzic to Kocurkowi moge x3 heart rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:23 am
Aidanna Omega Sun Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja ona... pedagog... to sie mija z celem >__>' a marudzic to Kocurkowi moge x3 heart Bo Ty nie znasz Moni, powinnyscie sie zaprzyjaznic. Bedziesz w wa-wie to masz okazje *patrzy czy nie leci w jej strone zaden ciezki przedmiot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:24 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja ona... pedagog... to sie mija z celem >__>' a marudzic to Kocurkowi moge x3 heart Bo Ty nie znasz Moni, powinnyscie sie zaprzyjaznic. Bedziesz w wa-wie to masz okazje *patrzy czy nie leci w jej strone zaden ciezki przedmiot* mam dobry humor to cien eiuderze ale itak sie zemszcze rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:25 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja ona... pedagog... to sie mija z celem >__>' a marudzic to Kocurkowi moge x3 heart Bo Ty nie znasz Moni, powinnyscie sie zaprzyjaznic. Bedziesz w wa-wie to masz okazje *patrzy czy nie leci w jej strone zaden ciezki przedmiot* *wgryza sie jej w ramie i belkocze* nie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:26 am
Ryuukei oshii Omega Sun Taaa Monis jako przyszly pedagog swietnie rozumie mlodziez, zawsze wyslucha i wesprze dobrym slowem *robi smiertelnie powazna mine* ninja mrgreen mam wysoka empatie mrgreen rofl niewierzysz we mnie Omisiowata mrgreen ja w Ciebie? no wlasnie tak w Ciebie wierze, ze robie Ci reklame wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:27 am
Ryuukei oshii mam dobry humor to cien eiuderze ale itak sie zemszcze rofl heart i tak wiem, ze mnie kochasz wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:32 am
czy ktoś tutaj może słucha Anty Radia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:36 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Yuki... nawiedze warszawe w ferie mrgreen och och xD coś sugierujesz? xD tak tylko inforumje xd bo i tak nieodkleje sie od Ozzusia ninja 4laugh to przyjdzie na spotkanie z Tobą, będziecie jednym organizmem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:39 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Yuki... nawiedze warszawe w ferie mrgreen och och xD coś sugierujesz? xD tak tylko inforumje xd bo i tak nieodkleje sie od Ozzusia ninja 4laugh to przyjdzie na spotkanie z Tobą, będziecie jednym organizmem xD mraf heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|