|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:19 am
Omega Sun Lethiel jak na razie tylko to ;P no ale jeszcze i duuuzo innych "ciekawych" rzeczy o ktorych mi sie nawet gadac juz nice chce xD no a po za tym calkiem niezle u mnie wink
a ty ? ;>
hej Zuzikuuu *przytuuuul* ooo wyglada yyy "ciekawie".... xd u mnie nie liczacz szkoly (ktora mnie maksymalnie dobija liczba zaliczen, egzaminow i biurokratycznego balaganu) wszystko dobrze prawda ? xD staram sie emo razz
zakracz dwukrotnie aby ja przywolac ! Kraaaaa scream heart *poke monika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:20 am
Rin_Youkai Lethiel kracze to tylko i wylacznie Ryjukej monisiowaty ;P Krraaaaa .... *wskakauje jej na glowe i wczepia sie we wlosy* kraaaaa ! scream heart
a fuuu.. przestancie o tym pisac xP oO < zawsze chcialam miec ptaka... np wrone XD > >.> < karmi ja ziarnem> nic nie poradze crying - glodna jestem *zrozumiala nie tak jak powinna* >.< *uh.. otrząs*
*pluje ziarnem* fujciu ! co ty mi dajesz ! kraaa scream *dziab w glowe* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:20 am
Lethiel prawda ? xD staram sie emo razz
zakracz dwukrotnie aby ja przywolac ! Kraaaaa scream heart *poke monika* czesc malenka:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:23 am
wiedzme z piekla rodem rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:27 am
Lethiel *zrozumiala nie tak jak powinna* >.< *uh.. otrząs*
*pluje ziarnem* fujciu ! co ty mi dajesz ! kraaa scream *dziab w glowe* rofl yhm, wybacz - podaje ciasto ;D co za ludzie.... ziarno wybrzydzaja < sama zjada > Mmmmmm mrgreen Auuu < lapie sie za glowe>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:28 am
Ryuukei oshii Lethiel prawda ? xD staram sie emo razz
zakracz dwukrotnie aby ja przywolac ! Kraaaaa scream heart *poke monika* czesc malenka:* heart uuu uuu.. *cieszy sie jak glupia* *caluje ja po policzkach* nu nuu jak fajnie ;> heart *zamilka* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:28 am
Rin_Youkai Lethiel *zrozumiala nie tak jak powinna* >.< *uh.. otrząs*
*pluje ziarnem* fujciu ! co ty mi dajesz ! kraaa scream *dziab w glowe* rofl yhm, wybacz - podaje ciasto ;D co za ludzie.... ziarno wybrzydzaja < sama zjada > Mmmmmm mrgreen Auuu < lapie sie za glowe> ciaaaastooo >.> *zajada sie* mmm.. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:30 am
Lethiel ciaaaastooo >.> *zajada sie* mmm.. xD <.< >.> < probuje ja zamknac w klatce>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:31 am
Rin_Youkai Lethiel ciaaaastooo >.> *zajada sie* mmm.. xD <.< >.> < probuje ja zamknac w klatce> O_o powariowalas kobieto ?! scream *wpada w wikingowego berserka i wywija kotem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:33 am
Lethiel O_o powariowalas kobieto ?! scream *wpada w wikingowego berserka i wywija kotem* rofl < sama dla bezpieczenstwa zamyka sie w klatce> ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:35 am
Rin_Youkai Lethiel O_o powariowalas kobieto ?! scream *wpada w wikingowego berserka i wywija kotem* rofl < sama dla bezpieczenstwa zamyka sie w klatce> ninja zly ruch zly ruch sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:35 am
zmykam robic spaghetti pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 9:37 am
Ryuukei oshii Rin_Youkai Lethiel O_o powariowalas kobieto ?! scream *wpada w wikingowego berserka i wywija kotem* rofl < sama dla bezpieczenstwa zamyka sie w klatce> ninja zly ruch zly ruch sweatdrop < dla 2x bezpieczenstwa popelnia seppuku x_X > uu... aa... Lethi: smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|