Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27421 27422 27423 27424 27425 27426 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:01 pm

Mirabell
Lethiel
Mirabell

mrgreen chcesz do tego jajko?

do chinskiej zupki ? xP...

przepraszam zagapilam sie >.>

that's ok 3nodding

anom. wbijasz świerze jajo na niepokruszony makaron, zalewasz wrzątkiem i zostawiasz pod przykryciem aż się zetnie.

uuu.. dobre toto ? >.>
ale razem z zupko-proszkami ?
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:11 pm

Lethiel
Mirabell
Lethiel
Mirabell

mrgreen chcesz do tego jajko?

do chinskiej zupki ? xP...

przepraszam zagapilam sie >.>

that's ok 3nodding

anom. wbijasz świerze jajo na niepokruszony makaron, zalewasz wrzątkiem i zostawiasz pod przykryciem aż się zetnie.

uuu.. dobre toto ? >.>
ale razem z zupko-proszkami ?

3nodding razem z proszkiem. tylko trzeba zalać wrzątkiem, żeby jajo się dobrze ścięło bo inaczej wychodzi takie sobie.

(tym razem to ja się zagapiłem razz )

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:20 pm

Mirabell

3nodding razem z proszkiem. tylko trzeba zalać wrzątkiem, żeby jajo się dobrze ścięło bo inaczej wychodzi takie sobie.

hm.. hm... cwane mrgreen
teraz jestem glodna >.> uh...
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:23 pm

Lethiel
Mirabell

hm.. hm... cwane mrgreen

podpatrzyłem z jednej z japońskich reklam ramenu. z tym, że tam makaron miał takie wgłębienie na jajko, żeby się nie rozlewało.

też bym coś wtrącił. pod ręką mam tylko takie sobie czekoladowe cukierki i rosół z amino xp mogło mi się chcieć iść po ten chleb.

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:41 pm

Mirabell
Lethiel
Mirabell

hm.. hm... cwane mrgreen

podpatrzyłem z jednej z japońskich reklam ramenu. z tym, że tam makaron miał takie wgłębienie na jajko, żeby się nie rozlewało.

też bym coś wtrącił. pod ręką mam tylko takie sobie czekoladowe cukierki i rosół z amino xp mogło mi się chcieć iść po ten chleb.

cwaniaczki mrgreen heart
no to sprobuje tak jutro wink

przynajmniej cos tam masz >.>
ja musialabym zlezc na dol..a to nie jest nalepszy pomysl xD
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:52 pm

Lethiel
cwaniaczki mrgreen heart

no to smacznego.
ale makaron z amino nie jest najlepszy (choć i tak kilka razy w desperacji jadłem na sucho)

a tak w ogóle Lethiś to co tam u Ciebie słychować? masz dużo nauki?

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:00 pm

Mirabell
Lethiel
cwaniaczki mrgreen heart

no to smacznego.
ale makaron z amino nie jest najlepszy (choć i tak kilka razy w desperacji jadłem na sucho)

amino ogolnie jest feee :/

no juz najgorsze pozaliczane, tylko ze teraz mi zostalo tych praktycznych duzo :/ wiec caly wtorek bedzie siedzenie nad tym eh.. nie chce mi sie potwooornie ;P
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:04 pm

Lethiel
Mirabell
Lethiel
cwaniaczki mrgreen heart

no to smacznego.

amino ogolnie jest feee :/

no juz najgorsze pozaliczane, tylko ze teraz mi zostalo tych praktycznych duzo :/ wiec caly wtorek bedzie siedzenie nad tym eh.. nie chce mi sie potwooornie ;P

znam ten ból 3nodding najtrudniej jest zacząć, ale jak już się wkręcisz w rytm, to nauka staje się nawet przyjemna.
ja już pozaliczałem co miałem pozaliczać i jutro jadę do domu (odwyk od sieci neutral i od J-music! crying trzeba się w mp3 player zaopatrzyć w końcu).

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:07 pm

Mirabell

znam ten ból 3nodding najtrudniej jest zacząć, ale jak już się wkręcisz w rytm, to nauka staje się nawet przyjemna.
ja już pozaliczałem co miałem pozaliczać i jutro jadę do domu (odwyk od sieci neutral i od J-music! crying trzeba się w mp3 player zaopatrzyć w końcu).

to nie nauka tylko siedzenie przed kompem i praca na programach graficznych ;P i mazanie po karteczkach xD
nauka juz zaliczona razz .. chyba >.>

szczesciarz ;>
nie cieszysz sie z powrotu do domu ? O.o
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:13 pm

Lethiel
Mirabell

to nie nauka tylko siedzenie przed kompem i praca na programach graficznych ;P i mazanie po karteczkach xD

szczesciarz ;>

jak to się dzieje, że siedzenie przed kompem w celach edukacyjnych tak bardzo boli? xd a co będziesz rysować?

noo, cieszę się, ale tam nie mam za bardzo na czym słuchać j-music (się uzależniłem biggrin ), chyba, żebym sobie powypalał mp3 na audio. z drugiej strony, w końcu sobie na PS2 pogram. nyo, a jak pojadę do drugiego domu, to tam sobie będę muzyki znowu słuchał 3nodding

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:24 pm

Mirabell
Lethiel
Mirabell

szczesciarz ;>

jak to się dzieje, że siedzenie przed kompem w celach edukacyjnych tak bardzo boli? xd a co będziesz rysować?

noo, cieszę się, ale tam nie mam za bardzo na czym słuchać j-music (się uzależniłem biggrin ), chyba, żebym sobie powypalał mp3 na audio. z drugiej strony, w końcu sobie na PS2 pogram. nyo, a jak pojadę do drugiego domu, to tam sobie będę muzyki znowu słuchał 3nodding

z illustratora jakis sprzet rtv przedstawic w formie graficznej z tlem, drugi realistycznie skopiowac zeby byla jak najmniejsza roznica pomiedzy prawdziwym a tym co go niby stworze, i najgorsze zabawa maskami na grafice jakiegos szalonego faceta co rysuje tuszem a ja mam sie w to bawic wektorowo xD no i jeszcze 3 obrysy do postaci z kreskowki.
z zajec z komiksu 10 stronicowy komiks, ktorego nie chce mi sie tknąc palcem i chyba kot go podeptal >.>
jedna grafika olowkiem na duuuzym formacie ( nie umiem na wiekszych niz A3 GONK) i jedna praca malarska.. a tak.. i jeszcze najgorsze ze wszystkiego.. hiszpanski...pewnie cos jeszcze pominelam ale co tam xD

jestes uzalezniony mrgreen heart
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:30 pm

Lethiel
z illustratora jakis sprzet rtv przedstawic w formie graficznej z tlem, drugi realistycznie skopiowac zeby byla jak najmniejsza roznica pomiedzy prawdziwym a tym co go niby stworze, i najgorsze zabawa maskami na grafice jakiegos szalonego faceta co rysuje tuszem a ja mam sie w to bawic wektorowo xD no i jeszcze 3 obrysy do postaci z kreskowki.
z zajec z komiksu 10 stronicowy komiks, ktorego nie chce mi sie tknąc palcem i chyba kot go podeptal >.>
jedna grafika olowkiem na duuuzym formacie ( nie umiem na wiekszych niz A3 GONK) i jedna praca malarska.. a tak.. i jeszcze najgorsze ze wszystkiego.. hiszpanski...pewnie cos jeszcze pominelam ale co tam xD

jestes uzalezniony mrgreen heart

omg, masz kupę roboty! uroki pierwszych lat studiów, potem człowieka rozleniwiają jak przez cały semestr nie ma kolokwiów i tylko jeden test na koniec.

a jestem biggrin i się z tego cieszę, bo to baardzo przyjemny nałóg 3nodding

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:34 pm

Mirabell

omg, masz kupę roboty! uroki pierwszych lat studiów, potem człowieka rozleniwiają jak przez cały semestr nie ma kolokwiów i tylko jeden test na koniec.

nie mialabym tego tyle gdybym pracowala nad tym w ciagu roku eh... aaaa.. no tak.. jeszcze bilbordy na reklame zewnetrzna xD !

a propo uzaleznien.. to zaczynam sie o siebie martwic bo przez te projekty zarywalam noce i musialam sie wspomagac kawa, ktora nawet zaczela mi smakowac.. to niedobrze gonk
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:43 pm

Lethiel
Mirabell

nie mialabym tego tyle gdybym pracowala nad tym w ciagu roku eh... aaaa.. no tak.. jeszcze bilbordy na reklame zewnetrzna xD !

a propo uzaleznien.. to zaczynam sie o siebie martwic bo przez te projekty zarywalam noce i musialam sie wspomagac kawa, ktora nawet zaczela mi smakowac.. to niedobrze gonk

systematyczność to podstawa. jeszcze się tego nie nauczyłem rofl .
jak pijesz dużo kawy to łykaj magnez (np MGB6 - tanie, dobre i dużo tego) bo kawa wypłukuje.

Mirabell

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 3:48 pm

Mirabell
Lethiel
Mirabell

systematyczność to podstawa. jeszcze się tego nie nauczyłem rofl .
jak pijesz dużo kawy to łykaj magnez (np MGB6 - tanie, dobre i dużo tego) bo kawa wypłukuje.

ciagle sobie wmawiam i wiem ! ze jak bede systematycznie to robic wszystko.. to na koniec bedzie mi latwo ...ale jak tu sie zmusic ? :mrgreenn:

na razie tak duzo nie pije ;>
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 27421 27422 27423 27424 27425 27426 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games