|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:33 am
Lethiel revcat Lethiel revcat danke danke szun lethi mrgreen staram sie aby byly jak najlepsze mrgreen hm... moze i ja sobie konto na ownlogu zaloze *myslu myslu* dajesz *popycha ja w strone kompa* no no hihihihi mrgreen *obija sie o monitor* uh uh >.< bedzie trzeba deviantowatosciowate fotki przetransportowac
no to bedzie trzeba...*pokazuje jej jakie to proste* widzisz widzisz ? fajnie nie ? a jak bedzie sobie robic szablon to sie polecam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:34 am
ariellechan ale masz tam fajną wiewiórę >.< dziekuje smile chociaz nie wiem czemu wszyscy sie akurat nia zachwycaja mi sie tam najbardziej podoba ta cwaniara na aparacie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:36 am
...now playing: Elefant - Make Up 3:21...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:36 am
revcat no to bedzie trzeba...*pokazuje jej jakie to proste* widzisz widzisz ? fajnie nie ? a jak bedzie sobie robic szablon to sie polecam biggrin hm.. ale to duzo zamieszania, a teraz duzo czasu nie ma hm.. w ferie moze pokombinuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:37 am
Lethiel revcat no to bedzie trzeba...*pokazuje jej jakie to proste* widzisz widzisz ? fajnie nie ? a jak bedzie sobie robic szablon to sie polecam biggrin hm.. ale to duzo zamieszania, a teraz duzo czasu nie ma hm.. w ferie moze pokombinuje wink ...spoko...dobra wsiadam w auto i jade do babci kwiatka dac bo jutro nie bede mogl jechac...uhhhhhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:38 am
revcat ...now playing: Elefant - Make Up 3:21... # Buddy Holly - That'll Be The Day [2:19]
You say you're gonna leave You know it's a lie 'cause that'll be the day When I die
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:40 am
revcat Lethiel revcat no to bedzie trzeba...*pokazuje jej jakie to proste* widzisz widzisz ? fajnie nie ? a jak bedzie sobie robic szablon to sie polecam biggrin hm.. ale to duzo zamieszania, a teraz duzo czasu nie ma hm.. w ferie moze pokombinuje wink ...spoko...dobra wsiadam w auto i jade do babci kwiatka dac bo jutro nie bede mogl jechac...uhhhhhhh nu to papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ariellechan ale masz tam fajną wiewiórę >.< dziekuje smile chociaz nie wiem czemu wszyscy sie akurat nia zachwycaja mi sie tam najbardziej podoba ta cwaniara na aparacie smile
Ja jestem znawcą od wiewiór whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..to do pozniej zasadniczo... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:41 am
revcat ..to do pozniej zasadniczo... mrgreen Pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:48 am
Lethiel uuuuu ninja *wciska jej pol tortu i odsowa sie na bespieczna odleglasc obserwujac zza kanapy* < wcina jak swinka > ... eek Ojcze - zgrzeszylam eek < bla bla bla bla - mowi wszystkie swoje grzech > Rev: Witaj i zegnaj oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:49 am
Rin_Youkai Lethiel uuuuu ninja *wciska jej pol tortu i odsowa sie na bespieczna odleglasc obserwujac zza kanapy* < wcina jak swinka > ... eek Ojcze - zgrzeszylam eek < bla bla bla bla - mowi wszystkie swoje grzech > Rev: Witaj i zegnaj oO' witaj *bzium*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:50 am
hej smile co tam slychac ^^ ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:51 am
Steve Conte - Call Me, Call Me.mp3 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:53 am
Rin_Youkai hej smile co tam slychac ^^ ? gupie dziecko (czytaj ja) ma radochę bo mu w lutym Naruto na Jetixie puszczą >.<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|