|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:06 am
Kiray zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac? TT MNIE NIE ZNASZ?! ( ja Cie tam z widoku kojaze... chyba) A no moze ty z widoku nie kojazysz, bo sie zmienilam ostatnio.... fajne glupoty plote.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:08 am
opcy Kiray zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac? ja bym ja przyjal...... bo napisala ze mnie "koachm" mrgreen cool przyjelem... nie zadko zdarza sie taka wazelina... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:09 am
Kiray opcy Kiray zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac? ja bym ja przyjal...... bo napisala ze mnie "koachm" mrgreen cool przyjelem... nie zadko zdarza sie taka wazelina... wink Widac chyab ze przyjales razz odrazu zaczelam gadac jakiesdziwne rzeczy.... mam sie uspokoic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:11 am
Gaabs Widac chyab ze przyjales razz odrazu zaczelam gadac jakiesdziwne rzeczy.... mam sie uspokoic? wiesz co masz zrobic... BACZNOSC musimy sprawdzic z jakies gliny jestes ulepiona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:12 am
Kiray Gaabs Widac chyab ze przyjales razz odrazu zaczelam gadac jakiesdziwne rzeczy.... mam sie uspokoic? wiesz co masz zrobic... BACZNOSC musimy sprawdzic z jakies gliny jestes ulepiona... hmmm *staje na bacznosc* ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:15 am
o widze ze nowy nabor jest pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:16 am
Gaabs Kiray Gaabs Widac chyab ze przyjales razz odrazu zaczelam gadac jakiesdziwne rzeczy.... mam sie uspokoic? wiesz co masz zrobic... BACZNOSC musimy sprawdzic z jakies gliny jestes ulepiona... hmmm *staje na bacznosc* ^_^ spocznij... pompek nie kaze Ci robic... wiec zrobimy podstaowyw test na Partyzanta *wyjmuje butelke bimbru, nalewa do szklanki* *podaje* musisz to wypic za jednym razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:18 am
Twisted_Exile o widze ze nowy nabor jest pirate mrgreen twisted a gdzie Bacznosc scream rekruta mamy to trzeba troche pozorow zachowacszkoda ze Generala Ozzwalda nie ma bo komus spodnie obsikal *patrzy na Gaabs* a mi sie siku nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:19 am
Kiray Gaabs Kiray Gaabs Widac chyab ze przyjales razz odrazu zaczelam gadac jakiesdziwne rzeczy.... mam sie uspokoic? wiesz co masz zrobic... BACZNOSC musimy sprawdzic z jakies gliny jestes ulepiona... hmmm *staje na bacznosc* ^_^ spocznij... pompek nie kaze Ci robic... wiec zrobimy podstaowyw test na Partyzanta *wyjmuje butelke bimbru, nalewa do szklanki* *podaje* musisz to wypic za jednym razem phi! Łatwizna! *bierze szklanke i wlewa cala jej zawartosc do buzi. polyka* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:21 am
Kiray Twisted_Exile o widze ze nowy nabor jest pirate mrgreen twisted a gdzie Bacznosc scream rekruta mamy to trzeba troche pozorow zachowacszkoda ze Generala Ozzwalda nie ma bo komus spodnie obsikal *patrzy na Gaabs* a mi sie siku nie chce... bacznosc bylo tylko general nie zauwazyl blaugh to jeszce raz niech bedzie - sierzant/porucznik Twisted sie melduje na sluzbie *bacznosc i salutuje* to kuna jak zrobimy chrest bojowy i co kuna dajecie niepelnoletniej alkohol xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:27 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile o widze ze nowy nabor jest pirate mrgreen twisted a gdzie Bacznosc scream rekruta mamy to trzeba troche pozorow zachowacszkoda ze Generala Ozzwalda nie ma bo komus spodnie obsikal *patrzy na Gaabs* a mi sie siku nie chce... bacznosc bylo tylko general nie zauwazyl blaugh to jeszce raz niech bedzie - sierzant/porucznik Twisted sie melduje na sluzbie *bacznosc i salutuje* to kuna jak zrobimy chrest bojowy i co kuna dajecie niepelnoletniej alkohol xd xd xd rofl mrgreen twisted spocznij ale to byl bimberek rozcienczony... chyba General wroci z delegacji i moze sie pojawi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
naczelny sikawkowy.. wyczul okazje chrztu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:28 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile o widze ze nowy nabor jest pirate mrgreen twisted a gdzie Bacznosc scream rekruta mamy to trzeba troche pozorow zachowacszkoda ze Generala Ozzwalda nie ma bo komus spodnie obsikal *patrzy na Gaabs* a mi sie siku nie chce... bacznosc bylo tylko general nie zauwazyl blaugh to jeszce raz niech bedzie - sierzant/porucznik Twisted sie melduje na sluzbie *bacznosc i salutuje* to kuna jak zrobimy chrest bojowy i co kuna dajecie niepelnoletniej alkohol xd xd xd rofl mrgreen twisted spocznij ale to byl bimberek rozcienczony... chyba General wroci z delegacji i moze sie pojawi... no mam nadzieje bo nowej tradycji musi stac sie zadosc rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|