|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:48 am
Rin_Youkai Zuzia: hej whee Karen: niema za co ^^' hey hey x3 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:49 am
Rin_Youkai tez chcesz ;> ? < kurcze.. nic dla mnie nie zostanie Xd> Karen: niema za co ^^' to masz *oddaje polowe z polowy ktora dostala rinkowi* cies :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:51 am
zuzika Rin_Youkai Zuzia: hej whee Karen: niema za co ^^' hey hey x3 rofl co tam dobrego slychac ? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:53 am
renge_karen Rin_Youkai tez chcesz ;> ? < kurcze.. nic dla mnie nie zostanie Xd> Karen: niema za co ^^' to masz *oddaje polowe z polowy ktora dostala rinkowi* cies :3wielkie dzieki, ale juz sobie wzielam cos nowego - jogurt XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:55 am
Rin_Youkai zuzika Rin_Youkai Zuzia: hej whee Karen: niema za co ^^' hey hey x3 rofl co tam dobrego slychac ? ;] ferie ferie feeeeeerieeeeee!!! rofl 4laugh *właśnie to dobrego x3*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:56 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai tez chcesz ;> ? < kurcze.. nic dla mnie nie zostanie Xd> Karen: niema za co ^^' to masz *oddaje polowe z polowy ktora dostala rinkowi* cies :3wielkie dzieki, ale juz sobie wzielam cos nowego - jogurt XD oooo... ja nawet dzisiaj sniadania nie jadlam biggrin ale bedzie przecierz obiad =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 2:58 am
zuzika ferie ferie feeeeeerieeeeee!!! rofl 4laugh *właśnie to dobrego x3* ja mam dopiero za tydzien ._. Wiozę torby z darami W aucie z alufelgami Portfel cały wypchany dolarami A ty... A ty całuj mnie - to taka piękna gra Całuj mnie - ja ci to wszystko dam Karen: ja nie mam obiadow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 3:03 am
dobra ludziska musze spadac papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 3:10 am
renge_karen dobra ludziska musze spadac papatki ja też stąd narazie idę...PAPATYK! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 3:34 am
zuzika renge_karen dobra ludziska musze spadac papatki ja też stąd narazie idę...PAPATYK! blaugh o rany... ale sie wystraszylem... myslalem ze jestes na partyzantach a to poprostu ja pomylilem gildie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 4:46 am
och och
witajcie, jestme po studniówce, łii <3 było fajnie smile
lubiem was i w ogóle... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 4:59 am
EvilYuki och och witajcie, jestme po studniówce, łii <3 było fajnie smile lubiem was i w ogóle... biggrin wrzuc jakies fotki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 5:00 am
Ozzwald zuzika renge_karen dobra ludziska musze spadac papatki ja też stąd narazie idę...PAPATYK! blaugh o rany... ale sie wystraszylem... myslalem ze jestes na partyzantach a to poprostu ja pomylilem gildie blaugh == cóż za pomyłka... ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 20, 2007 5:26 am
Omega Sun EvilYuki och och witajcie, jestme po studniówce, łii <3 było fajnie smile lubiem was i w ogóle... biggrin wrzuc jakies fotki 3nodding na razie mam tylko takie roboty mojego ojca... dość średnie, że tak rzeknę wink w poniedziałek powinnam mieć więcej i lepsze, wybiorę coś dla was smile witaj, Lavo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|