|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:43 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald Yuki... ale ty sie nad soba uzalasz.... bo sie musze przyzwyczaic, no... emo no i poza tym zawsze jakis temat do rozmowy mrgreen ale jak chcecie to sie mozemy na coklwiek innego przerzucic 3nodding kurde... omi wypiernicz ja za lamanie regulaminu... ona non stop narzeka i marudzi (uzala sie nad soba) 2 Nie uzalamy sie przesadnie nad soba (ludzie przychodza na GAIe odpoczac, zrelaksowac sie po pracy lub szkole wiec nie zawsze maja ochote sluchac o naszych problemych) och ty podły wstrętny, jak możesz? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:43 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai po ślubie i tak bedziecie mieli siebie dość ale do slubu jeszcze daleko, dzieki Bogu... wink dzieki Bogu? a myslalem ze kobietom sie spieszy do ksiedza ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:44 am
Ozzwald revcat ..a ja do swojej love mam 750 km i nie narzekam... mrgreen bo ty chlop jestes ..dokladnie i nie uzalam sie nad soba... mrgreen a zapomniales dodac ze partyzant..generale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald Yuki... ale ty sie nad soba uzalasz.... bo sie musze przyzwyczaic, no... emo no i poza tym zawsze jakis temat do rozmowy mrgreen ale jak chcecie to sie mozemy na coklwiek innego przerzucic 3nodding kurde... omi wypiernicz ja za lamanie regulaminu... ona non stop narzeka i marudzi (uzala sie nad soba) 2 Nie uzalamy sie przesadnie nad soba (ludzie przychodza na GAIe odpoczac, zrelaksowac sie po pracy lub szkole wiec nie zawsze maja ochote sluchac o naszych problemych) och ty podły wstrętny, jak możesz? scream bo to sie robi nudne.... jak co ktorys dzien widze to samo praktycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:47 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai po ślubie i tak bedziecie mieli siebie dość ale do slubu jeszcze daleko, dzieki Bogu... wink dzieki Bogu? a myslalem ze kobietom sie spieszy do ksiedza ;] no, niektórym się może spieszy, ale niestety potem wychodzi co wychodzi, patologia i te sprawy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:48 am
EvilYuki Omega Sun chyba, ze pierwsza klasa jakiegos luksusowego pociagu. Mysle, ze jakby przeliczyc te 4h na kilometry to wyszloby pospiesznym ze znizka szkolna maks ok. 80zl a jak dobrze pokombinujesz z promocjami to i w 40 w obie strony sie zmiescisz oj, ja 40 zlotych placilam... nie wiesz, jak to jest z biletem powrotnym? jakto jak? tyle samo kosztuje. Chyba, ze gdzies w daleka trase, to sa czasem promocje, ze powrotny kupuje sie za zeta. Mozesz tez kupic bilet wycieczkowy albo weekendowy. Jesli wracasz tego samego dnia to Ci sie oplaci. Jest tez promocja, ze chyba bilet 60zl i mozna sobie jezdzic przez weekend na nim po calej Polsce. (Spedzam czasem pol dnia na dworcu, wiec z nudow czytam wszystkie "fascynujace" ulotki PKP) Ozzy, jakbym miala wyrzucac za marudzenie to by tu nikt nie zostal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:48 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai po ślubie i tak bedziecie mieli siebie dość ale do slubu jeszcze daleko, dzieki Bogu... wink dzieki Bogu? a myslalem ze kobietom sie spieszy do ksiedza ;] no, niektórym się może spieszy, ale niestety potem wychodzi co wychodzi, patologia i te sprawy... wink to sie zapisz do aa zeby pozniej twoj maz nie cierpial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:49 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai po ślubie i tak bedziecie mieli siebie dość ale do slubu jeszcze daleko, dzieki Bogu... wink dzieki Bogu? a myslalem ze kobietom sie spieszy do ksiedza ;] no, niektórym się może spieszy, ale niestety potem wychodzi co wychodzi, patologia i te sprawy... wink cóż za ironia, nie sądzisz? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun EvilYuki Omega Sun chyba, ze pierwsza klasa jakiegos luksusowego pociagu. Mysle, ze jakby przeliczyc te 4h na kilometry to wyszloby pospiesznym ze znizka szkolna maks ok. 80zl a jak dobrze pokombinujesz z promocjami to i w 40 w obie strony sie zmiescisz oj, ja 40 zlotych placilam... nie wiesz, jak to jest z biletem powrotnym? jakto jak? tyle samo kosztuje. Chyba, ze gdzies w daleka trase, to sa czasem promocje, ze powrotny kupuje sie za zeta. Mozesz tez kupic bilet wycieczkowy albo weekendowy. Jesli wracasz tego samego dnia to Ci sie oplaci. Jest tez promocja, ze chyba bilet 60zl i mozna sobie jezdzic przez weekend na nim po calej Polsce. (Spedzam czasem pol dnia na dworcu, wiec z nudow czytam wszystkie "fascynujace" ulotki PKP) Ozzy, jakbym miala wyrzucac za marudzenie to by tu nikt nie zostal wink ja i rev bysmy zostali..... kredesik tez... jestem gotowy poniesc ciezar tej decyzji by wywalac maruderow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun jakto jak? tyle samo kosztuje. Chyba, ze gdzies w daleka trase, to sa czasem promocje, ze powrotny kupuje sie za zeta. Mozesz tez kupic bilet wycieczkowy albo weekendowy. Jesli wracasz tego samego dnia to Ci sie oplaci. Jest tez promocja, ze chyba bilet 60zl i mozna sobie jezdzic przez weekend na nim po calej Polsce. (Spedzam czasem pol dnia na dworcu, wiec z nudow czytam wszystkie "fascynujace" ulotki PKP) Ozzy, jakbym miala wyrzucac za marudzenie to by tu nikt nie zostal wink a nie, to mi sie podoba... wink i widzisz, czytanie ulotek sie przydalo, moglas mnie oswiecic, ze PKP ma jakowes znizki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:50 am
Lavagetas_heqetai cóż za ironia, nie sądzisz? ;] nie, nie sądzę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:52 am
Ozzwald ja i rev bysmy zostali..... kredesik tez... jestem gotowy poniesc ciezar tej decyzji by wywalac maruderow no, my nie nazekamy ;] bo my som lepsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun EvilYuki Omega Sun chyba, ze pierwsza klasa jakiegos luksusowego pociagu. Mysle, ze jakby przeliczyc te 4h na kilometry to wyszloby pospiesznym ze znizka szkolna maks ok. 80zl a jak dobrze pokombinujesz z promocjami to i w 40 w obie strony sie zmiescisz oj, ja 40 zlotych placilam... nie wiesz, jak to jest z biletem powrotnym? jakto jak? tyle samo kosztuje. Chyba, ze gdzies w daleka trase, to sa czasem promocje, ze powrotny kupuje sie za zeta. Mozesz tez kupic bilet wycieczkowy albo weekendowy. Jesli wracasz tego samego dnia to Ci sie oplaci. Jest tez promocja, ze chyba bilet 60zl i mozna sobie jezdzic przez weekend na nim po calej Polsce. (Spedzam czasem pol dnia na dworcu, wiec z nudow czytam wszystkie "fascynujace" ulotki PKP) Ozzy, jakbym miala wyrzucac za marudzenie to by tu nikt nie zostal wink ja i rev bysmy zostali..... kredesik tez... jestem gotowy poniesc ciezar tej decyzji by wywalac maruderow ..dziwnym nie jest...tez jestem gotow a co mrgreen Omi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja i rev bysmy zostali..... kredesik tez... jestem gotowy poniesc ciezar tej decyzji by wywalac maruderow ok, pomysle nad tym Yuki, na kazdym dworcu w duzym miescie jest punkt informacji, gdzie Ci (niezawsze) sympatyczna obsluga wytlumaczy jak gdzie najtaniej dojechac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|