|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:50 am
Lavagetas_heqetai zuzika O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3 cu? Nicu x3 Co Ty tu robisz tak wcześnie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:52 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3 cu? Nicu x3 Co Ty tu robisz tak wcześnie? blaugh budze sie ;D co tam slychac? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:55 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3 cu? Nicu x3 Co Ty tu robisz tak wcześnie? blaugh budze sie ;D co tam slychac? ;] vive słychać x3 a tak serio to chora jestem, ale dzięki temu mam ferie dłuższe o tydzień heart 3nodding A u Cie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:57 am
zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3 cu? Nicu x3 Co Ty tu robisz tak wcześnie? blaugh budze sie ;D co tam slychac? ;] vive słychać x3 a tak serio to chora jestem, ale dzięki temu mam ferie dłuższe o tydzień heart 3nodding A u Cie? a mnie belferka oblala. nie zaliczyla pracy mimo ze jej nie czytala.... no nic musze juz zmykac- zdrowka zycze- ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 3:06 am
Lavagetas_heqetai zuzika Lavagetas_heqetai zuzika Nicu x3 Co Ty tu robisz tak wcześnie? blaugh budze sie ;D co tam slychac? ;] vive słychać x3 a tak serio to chora jestem, ale dzięki temu mam ferie dłuższe o tydzień heart 3nodding A u Cie? a mnie belferka oblala. nie zaliczyla pracy mimo ze jej nie czytala.... no nic musze juz zmykac- zdrowka zycze- ;] ojoj...NIEDOBRA! ^^" Dzięki dzięki whee pap ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 3:13 am
siema mam prozbe pomuzcie troche podbic moj obrazek dajcie dyszke dzieki z gory MOJ OBRAZEK no i co tam u was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 3:29 am
nox123 siema mam prozbe pomuzcie troche podbic moj obrazek dajcie dyszke dzieki z gory MOJ OBRAZEK no i co tam u was a u nas może być x3 A u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 8:12 am
ej hej :] ma ktos uzyczyc 13k? bo damascusa se chce kupic :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 8:31 am
c00n ej hej :] ma ktos uzyczyc 13k? bo damascusa se chce kupic :] ni.sama zbieram na parę rzeczy wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 10:43 am
...szu szu szu szuuumi wiatr...oi! now playing: Rage against the machine - The battle of Los AngelesSleep now in the fire.mp3 3:25
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:08 am
revcat ...szu szu szu szuuumi wiatr...oi! now playing: Rage against the machine - The battle of Los AngelesSleep now in the fire.mp3 3:25 u mnie narazie deszcz domokun *tuli* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:12 am
luv ya
bylam today na randce xDDD jechalam na nia 2 i pol godziny w jedna strone, pociagiem, ale sie oplacalo 3nodding
szabuszabu, yay...
rozyczka... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 11:17 am
EvilYuki luv ya bylam today na randce xDDD jechalam na nia 2 i pol godziny w jedna strone, pociagiem, ale sie oplacalo 3nodding szabuszabu, yay... rozyczka... whee ja bym jechala 4 i pol godziny... wiec na taki wypadu nie moge sobie zrobic sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|