|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:45 am
irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:47 am
Gosza irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go heart heart heart *kocha tą piosenkę i zespół Mike'a* heart heart heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:48 am
zuzika Gosza irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go heart heart heart *kocha tą piosenkę i zespół Mike'a* heart heart heart 3nodding ja ja uwielbialem w smutne chwile sluchac... choc lubie tez "Believe Me"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:49 am
Gosza zuzika Gosza irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go heart heart heart *kocha tą piosenkę i zespół Mike'a* heart heart heart 3nodding ja ja uwielbialem w smutne chwile sluchac... choc lubie tez "Believe Me" a co smutno Ci??? cry *patrzy mu w oczy...* ups...zapomniałam że Tobie nie można patrzeć w oczy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:51 am
zuzika Gosza zuzika Gosza irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go heart heart heart *kocha tą piosenkę i zespół Mike'a* heart heart heart 3nodding ja ja uwielbialem w smutne chwile sluchac... choc lubie tez "Believe Me" a co smutno Ci??? cry *patrzy mu w oczy...* ups...zapomniałam że Tobie nie można patrzeć w oczy... sweatdrop xD raczej nie smutno tylko monotonnie i melancholijnie... 762. Disturbed - [The Sickness] Conflict [4:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 1:56 am
Gosza zuzika Gosza zuzika Gosza irgodghadjfg Fort Minor - Where'd You Go heart heart heart *kocha tą piosenkę i zespół Mike'a* heart heart heart 3nodding ja ja uwielbialem w smutne chwile sluchac... choc lubie tez "Believe Me" a co smutno Ci??? cry *patrzy mu w oczy...* ups...zapomniałam że Tobie nie można patrzeć w oczy... sweatdrop xD raczej nie smutno tylko monotonnie i melancholijnie... 762. Disturbed - [The Sickness] Conflict [4:35]o...disturbed też lubię. ten gość ma takie fajne "a-a-au" x3 ja to sobie siedzę sama w domu(chora), słucham vivę i śpiewam...no i układam puzzle (szkoda, że nikt nie wchodzi do mojego pokoju...).i jeszcze tutaj Ty przyszedłeś...nie jest nudno... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:05 am
tszzz...może i tak... x3 u Siekiera, Siekieraaa...*tańczy* cool 4laugh a tak poza tym to co tam słychować??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:06 am
zuzika tszzz...może i tak... x3 u Siekiera, Siekieraaa...*tańczy* cool 4laugh a tak poza tym to co tam słychować?? 152. DKA - Król Aniołów [3:15] to wlasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:14 am
Gosza zuzika tszzz...może i tak... x3 u Siekiera, Siekieraaa...*tańczy* cool 4laugh a tak poza tym to co tam słychować?? 152. DKA - Król Aniołów [3:15] to wlasniemmmh...ale tak...yyyym...what's up? x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:15 am
Idę grnąć w grę o nazwie FlyFF (Fly For Fun) a u mnie slychowac tak smakowosc czyli nie fajnie nudno and bez celowo... cyaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:17 am
Gosza Idę grnąć w grę o nazwie FlyFF (Fly For Fun) a u mnie slychowac tak smakowosc czyli nie fajnie nudno and bez celowo... cyaz xd no to cześć x3 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:44 am
O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 18, 2007 2:46 am
zuzika O.o heart 3nodding *pobudka!!!!* x3 cu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|