|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:07 am
Katka1989 Ozzwald Katka1989 Aidanna Katka1989 Omega Sun Aidanna BeeWolf redface Hehe .... No i teraz wszyscy wiedza jako to ja skromny delikatny abstynent jestem !!! Który nidy sie nie kluci nie bije..itd ! moze jestes schizofrenikiem stare chyba wyciągasz zbyt pochopne wnioski sweatdrop ona tak zawsze... powiesz jej coś i wychodzi na to że się czepiasz i ja dręczysz... stare wcale nie no comments confused wszyscy widzieli jak było... myślałem że napisze "wcale tak" .... blaugh blaugh hieh.. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:08 am
oki, ja znikam na jakiś czas. PAPA heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:09 am
Katka1989 oki, ja znikam na jakiś czas. PAPA heart narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:11 am
Katka1989 oki, ja znikam na jakiś czas. PAPA heart papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładne mam ciuszki ?? ... xd Wszkoda ze nie ma majtek takich jak ta bluzeczka biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:16 am
jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:17 am
Ozzwald jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk lol... mnie .... ??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:18 am
Lethiel Ozzwald jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk lol... mnie .... ??? eek niee... tego wszystkiego co się czai w kątach i może w każdej chwili na nas wyskoczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk lol... mnie .... ??? eek niee... tego wszystkiego co się czai w kątach i może w każdej chwili na nas wyskoczyć... Tia chyba wieszak zaraz na Ciebie wyskoczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:19 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk lol... mnie .... ??? eek niee... tego wszystkiego co się czai w kątach i może w każdej chwili na nas wyskoczyć... ja sie niczego nie boje w zyciu. Przezylem twoj pokoj przezyje i bombe neutronowa wiec co mi tam czajace sie w katach cosie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 6:19 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald jesteśmy chyba tu sami... ja się boje... gonk lol... mnie .... ??? eek niee... tego wszystkiego co się czai w kątach i może w każdej chwili na nas wyskoczyć... lol.. chodzi ci o Loraka i Bee ??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|