|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:26 pm
Terrorystka Frania revcat ...a nie na kiju ?... oi oi oi ugabuga i takie tam...no czesc... piff paff ratata! o.terrorysztka...cosik białego Ci się do łapki przykleiło... Hej Kocur *oi!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:29 pm
heart 4889. We Are Scientists - [With Love And Squalor #01] Nobody Move, Nobody Get Hurt heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:31 pm
czesc hieno mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii heart 4889. We Are Scientists - [With Love And Squalor #01] Nobody Move, Nobody Get Hurt heart O.o RRyuu!!! heya-hey wink I Omesiowata ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii czesc hieno mrgreen heart gdzie ostatnio ucieklas? ladnie tak bez pozegnania blaugh ? Myslalam, ze sie fochnelas za cos, bo tak zniknelas nagle smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:32 pm
Omega Sun Ryuukei oshii czesc hieno mrgreen heart gdzie ostatnio ucieklas? ladnie tak bez pozegnania blaugh ? Myslalam, ze sie fochnelas za cos, bo tak zniknelas nagle smile nie po prostu ja w osrodku na kompie bylam na web gg i mnie ciagle wywalalo i zrezygnowlam hieno Ty moja ukochana mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:34 pm
zuzika Ryuukei oshii heart 4889. We Are Scientists - [With Love And Squalor #01] Nobody Move, Nobody Get Hurt heart O.o RRyuu!!! heya-hey wink I Omesiowata ninja co tak lypiesz na mnie O.o? czesc 3nodding
4890. We Are Scientists - [With Love And Squalor #02] This Scene Is Dead
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:35 pm
Ryuukei oshii zuzika Ryuukei oshii heart 4889. We Are Scientists - [With Love And Squalor #01] Nobody Move, Nobody Get Hurt heart O.o RRyuu!!! heya-hey wink I Omesiowata ninja co tak lypiesz na mnie O.o? czesc 3nodding
4890. We Are Scientists - [With Love And Squalor #02] This Scene Is Deaddawno Cię nie widziałam x3 muszę mykać. Papa Wam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:36 pm
zuzika dawno Cię nie widziałam x3 muszę mykać. Papa Wam ninja bo zadko...coraz zadziej wpadam poprostu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:37 pm
Ryuukei oshii nie po prostu ja w osrodku na kompie bylam na web gg i mnie ciagle wywalalo i zrezygnowlam hieno Ty moja ukochana mrgreen heart i zostawilas mnie sama crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:38 pm
Omega Sun Ryuukei oshii nie po prostu ja w osrodku na kompie bylam na web gg i mnie ciagle wywalalo i zrezygnowlam hieno Ty moja ukochana mrgreen heart i zostawilas mnie sama crying napewno nie bylas sama:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:43 pm
w sumie masz racje, co nie zmienia faktu, ze nie ladnie znikac bez slowa wink co tam u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:43 pm
mrgreen >Chodzi, rozglada sie oi!< Coś mi tu śmierdzi i to nie jestem ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:46 pm
BeeWolf mrgreen >Chodzi, rozglada sie oi!< Coś mi tu śmierdzi i to nie jestem ja. ...to zapewne...ok obiecalem byc grzeczny... mrgreen ...Omi 4laugh ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|