|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:14 am
Ozzwald zuzika Ozzwald zuzika Ozzwald no i... *pstryka ja w nos* *odpstrykuje* Ty se nie myśl whee wink strasznie rezolutna jestes kurde.... *pstryk w nos* cool mrahah...w końcu Zuzika jestem, nie? To do czegoś zobowiązuje blaugh whee masz prawo uczyc sie... zmywacz naczynia.... wynosic smieci... oooo do tego Cie obliguje sam jesteś zmywacz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:15 am
Aidanna BeeWolf Rin_Youkai Aidanna Ozzwald Gritrz ozzwald odpuść! mas jest 2 a ich setki !!! gonk a ogladales "seks misje"...? tez byli w kiepskiej sytuacji na poczatku.... ale na koniec sie zniemilo blaugh mydlem go! MYDLEM!! The Gipsy King - Soy pirate "seks misja" to moj ulubiony film >3 Masz wielkiego plusa ale mydłem go mydłem to inny film. przeciez napisalam, ze kingsize xd to mowilam ja... Aidanna xp Ale ja wiem, ze to z tego filmu. Ty ojca nie ucz dzieci robic, młoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:15 am
[Negai] Spadam ludzie! Tylko nie placzcie... Hahaha domokun 4laugh *udaje, że płacze* x3 papatyk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:16 am
Ozzwald koryto pelne, zagroda otwarta... co znaczy ze trzeba cos oszamac oszzz...i tu się z Tobą zgadzam... *idzie po rybkę po grecku (a przed greckiem? anyway...)* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:18 am
BeeWolf Ale ja wiem, ze to z tego filmu. Ty ojca nie ucz dzieci robic, młoda
uoo blagam o wybaczenie wszechwiedzaca beczko domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 9:29 am
Burl Ives - Lavender Blue xd
Dilidili 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 10:10 am
Aidanna Burl Ives - Lavender Blue xd Dilidili 4laugh 3nodding hyhyhyh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 11:05 am
heart *skok na nią!* wzzziiiuuuu... i co? nie idę do końca tygodnia do szkoły! heart 3nodding blaugh *dziś miała pierwszy próbny, na który nie poszła...jutro drugi* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 11:08 am
ooooszzz...pierwszy raz wygrałam tak dużo w slotsach O.o 150 ticketsów O.o cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 11:18 am
a nu sweatdrop ni mam w tym cholerstwie szczęścia x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:09 pm
...a nie na kiju ?... oi oi oi ugabuga i takie tam...no czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 12:19 pm
revcat ...a nie na kiju ?... oi oi oi ugabuga i takie tam...no czesc... piff paff ratata!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|