|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:55 am
Aidanna Ozzwald zuzika Ozzwald zuzika Gritrz a ja czytam Diana i mam pełno servetek szydełkowatych w domu wahmbulance a bleeee...jakie to niemęskie... sweatdrop stare rofl ninja a twoj cylinder jest nie damski blaugh a Twój fartuszek jest bezpłciowy blaugh fajny no nie?! mrgreen mozna zajrzec pod niego *zaglada* ninja You are Zboczeniec !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald zuzika Ozzwald zuzika Gritrz a ja czytam Diana i mam pełno servetek szydełkowatych w domu wahmbulance a bleeee...jakie to niemęskie... sweatdrop stare rofl ninja a twoj cylinder jest nie damski blaugh a Twój fartuszek jest bezpłciowy blaugh fajny no nie?! mrgreen mozna zajrzec pod niego *zaglada* ninja ninja heart redface heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zuzika: hey 3nodding
lece sie uczyc tej historii ... xp < pierwszy raz zchodze bo musze sie uczyc.. - ide to gdzies zapisac>
papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna mydlemgo, mydlem jest z kingsize xd ale nie chodzilo o to oO'' ... ja tylko tak wspomnialam, ze to moj ulubiony film XD wiem xd a ja nabradziej lubie misia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gritrz a twoje okulary są transwestyckie 4laugh A Ty masz papierosa w mordce...masz tylko 13 lat!!! (lub prawie 14 xP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:56 am
zle wtrafiles chlopcze.. She's his dziewoja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:56 am
Rin_Youkai Zuzika: hey 3nodding lece sie uczyc tej historii ... xp < pierwszy raz zchodze bo musze sie uczyc.. - ide to gdzies zapisac>papa whee ninja pap ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:57 am
wole określenie 14 prawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika Gritrz a twoje okulary są transwestyckie 4laugh A Ty masz papierosa w mordce...masz tylko 13 lat!!! (lub prawie 14 xP) a ty cwaniakujesz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 8:58 am
Gritrz wole określenie 14 prawie xd *układa puzzle* nie interesuje mnie to xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A wogle jak chcesz sie bić zuzika NO TO CHOĆ NA GOŁE KLATY ! sweatdrop xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gritrz wole określenie 14 prawie xd oO... pamietam jak to ja bylam jedna z najmlodszych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|