|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:28 am
Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:32 am
zuzika Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool och ty wstrętna... juzdo szkoły! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:34 am
zuzika Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool a ja juz od kilku dni mam ferie ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:35 am
EvilYuki zuzika Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool och ty wstrętna... juzdo szkoły! XD to the left to the left x3 ni. ;PA Ty co??? wolne masz??? 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:38 am
Gajusia zuzika Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool a ja juz od kilku dni mam ferie ^^'' no to fajnie...mi się zaczynają w następnym tygodniu, ale niechcący zaczęły się w tym x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:39 am
zuzika Gajusia zuzika Gajusia zuzika Gajusia hejo hejo hejo! co słychać? biggrin chorowito słychać... stare x3 toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool a ja juz od kilku dni mam ferie ^^'' no to fajnie...mi się zaczynają w następnym tygodniu, ale niechcący zaczęły się w tym x3 niechcący co? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:42 am
Gajusia zuzika Gajusia zuzika Gajusia toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool a ja juz od kilku dni mam ferie ^^'' no to fajnie...mi się zaczynają w następnym tygodniu, ale niechcący zaczęły się w tym x3 niechcący co? >.> jasne... x3 nu co? chora jestem...ok muszę mykać robić dla taty coś tam z jakimiś obrazkami whee rofl wrócę później! Papatyk Wam dziewczęta x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 2:43 am
zuzika Gajusia zuzika Gajusia zuzika Gajusia toś Ty chora? ajajaj znam ten ból sweatdrop nuuu...chora chora cool mam próbne i nie poszłam... cały tydzień nie ma mnie w szkole i nie będzie...Mam ferie dłuższe o tydzień x3 cool a ja juz od kilku dni mam ferie ^^'' no to fajnie...mi się zaczynają w następnym tygodniu, ale niechcący zaczęły się w tym x3 niechcący co? >.> jasne... x3 nu co? chora jestem...ok muszę mykać robić dla taty coś tam z jakimiś obrazkami whee rofl wrócę później! Papatyk Wam dziewczęta x3 heheh żarcik żarcik! biggrin no to papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 3:57 am
zuzika to the left to the left x3 ni. ;PA Ty co??? wolne masz??? 3nodding xd no a ja chora, uszko boli >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 17, 2007 4:02 am
EvilYuki zuzika to the left to the left x3 ni. ;PA Ty co??? wolne masz??? 3nodding xd no a ja chora, uszko boli >w< mhahah...tak jak ja x3 przybij piątkę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|