|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:44 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Pisarzu mozesz mi coś na uskzo powiedzieć ..niahaha ... ! a ja co ma pokazać co potrawie ...!!! przebiera sie w dres a ja potrafie z beysbola przy...walić !!! eee.. glupia mina pozatym jestem miłym dobrze ułorzonym inteligetnym wesołym klarownym kochajacym uczciwym delikatnym Studentem Bankowosci crying do tego wyróżniającym się niezwykłą skromnością wink heart :* A no tak tak i zapomniałas dodać, że przesłodki jestem biggrin nienio on jest skromny do potegi entej razz zartuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun do tego wyróżniającym się niezwykłą skromnością wink heart :* A no tak tak i zapomniałas dodać, że przesłodki jestem biggrin to przecież oczywiste smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna spoko... naucze cie tanczuc... i bendziesz najlepszym prima balerina na calyyym swiecie!!! Wola zostać już sobia jak to powiemdziałem ... Quote: glupia mina pozatym jestem miłym dobrze ułorzonym inteligetnym wesołym klarownym kochajacym uczciwym delikatnym Studentem Bankowosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:45 am
Katka1989 *zwija się w kulkę* ... mam tego dość... Wrócięłm... czego masz dość ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:45 am
Lethiel Pisarz Lethiel *siada w foteliku* lol..... ja chce kogoś przytulic........ sad obecny XD whee yay !! *zeskakooje z fotelika i przytuuula mocno* 4laugh niah niah 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:46 am
Ozzwald Katka1989 *zwija się w kulkę* ... mam tego dość... Wrócięłm... czego masz dość ? ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:46 am
Pisarz Lethiel Pisarz Lethiel *siada w foteliku* lol..... ja chce kogoś przytulic........ sad obecny XD whee yay !! *zeskakooje z fotelika i przytuuula mocno* 4laugh niah niah 4laugh 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:47 am
BeeWolf Aidanna spoko... naucze cie tanczuc... i bendziesz najlepszym prima balerina na calyyym swiecie!!! Wola zostać już sobia jak to powiemdziałem ... Quote: glupia mina pozatym jestem miłym dobrze ułorzonym inteligetnym wesołym klarownym kochajacym uczciwym delikatnym Studentem Bankowosci ehh... kolejny talent sie zmarnuje... musisz byc kreatywny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:48 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun do tego wyróżniającym się niezwykłą skromnością wink heart :* A no tak tak i zapomniałas dodać, że przesłodki jestem biggrin to przecież oczywiste smile redface Hehe .... No i teraz wszyscy wiedza jako to ja skromny delikatny abstynent jestem !!! Który nidy sie nie kluci nie bije..itd !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:48 am
Lethiel Pisarz Lethiel Pisarz Lethiel *siada w foteliku* lol..... ja chce kogoś przytulic........ sad obecny XD whee yay !! *zeskakooje z fotelika i przytuuula mocno* 4laugh niah niah 4laugh 4laugh whee hiah ciepło whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:49 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun do tego wyróżniającym się niezwykłą skromnością wink heart :* A no tak tak i zapomniałas dodać, że przesłodki jestem biggrin to przecież oczywiste smile redface Hehe .... No i teraz wszyscy wiedza jako to ja skromny delikatny abstynent jestem !!! Który nidy sie nie kluci nie bije..itd ! bo ty koralgor jesteś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:50 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun do tego wyróżniającym się niezwykłą skromnością wink heart :* A no tak tak i zapomniałas dodać, że przesłodki jestem biggrin to przecież oczywiste smile redface Hehe .... No i teraz wszyscy wiedza jako to ja skromny delikatny abstynent jestem !!! Który nidy sie nie kluci nie bije..itd ! moze jestes schizofrenikiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:51 am
Pisarz Lethiel Pisarz Lethiel Pisarz Lethiel *siada w foteliku* lol..... ja chce kogoś przytulic........ sad obecny XD whee yay !! *zeskakooje z fotelika i przytuuula mocno* 4laugh niah niah 4laugh 4laugh whee hiah ciepło whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:51 am
Katka1989 Ozzwald Katka1989 *zwija się w kulkę* ... mam tego dość... Wrócięłm... czego masz dość ? ech... nie smuć się... głowa do góry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 5:52 am
Aidanna BeeWolf redface Hehe .... No i teraz wszyscy wiedza jako to ja skromny delikatny abstynent jestem !!! Który nidy sie nie kluci nie bije..itd ! moze jestes schizofrenikiem stare chyba wyciągasz zbyt pochopne wnioski sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|