|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:29 pm
Irinn BeeWolf Irinn ninja *rozwala sie na poduszce i otula kocykiem* ninja >BZYCZY w jej kierunku< >Cicho siada jej na płatku uszka< Dzieńdobrywieczór.
*wyjmuje łapke na muchy i przymierza się na Bee* doberek mrgreen >Widząc łapkę, bez zastanowienia włazi jej do ucha<
>SIEMA< >... skrobie włochatą łapką w kowadełko<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:34 pm
BeeWolf Irinn *wyjmuje łapke na muchy i przymierza się na Bee* doberek mrgreen >Widząc łapkę, bez zastanowienia włazi jej do ucha<
*zastanawia się co zrobić, chowa łapkę na muchy* Bee wyłaź, nic Ci nie zrobie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:48 pm
Irinn BeeWolf Irinn *wyjmuje łapke na muchy i przymierza się na Bee* doberek mrgreen >Widząc łapkę, bez zastanowienia włazi jej do ucha<
*zastanawia się co zrobić, chowa łapkę na muchy* Bee wyłaź, nic Ci nie zrobie mrgreen Ta!! Dupa ja nie jestem taki łatwy. Jak już wlazłem to nie wyjdę od tak...
>Wyciąga kodeks Karny Wykonawczy i zaczyna jej czytać<
Art1: Par1: Wykonywanie orzeczeń w postępowaniu karnym, [...] >Zasypia<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:53 pm
BeeWolf Irinn *zastanawia się co zrobić, chowa łapkę na muchy* Bee wyłaź, nic Ci nie zrobie mrgreen Ta!! Dupa ja nie jestem taki łatwy. Jak już wlazłem to nie wyjdę od tak...
>Wyciąga kodeks Karny Wykonawczy i zaczyna jej czytać<
Art1: Par1: Wykonywanie orzeczeń w postępowaniu karnym, [...] >Zasypia<
Przemęczasz się Bee... *wyciąga go sobie z ucha i kladzie na poduszce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:55 pm
Irinn Przemęczasz się Bee... *wyciąga go sobie z ucha i kladzie na poduszce* >bzyczy do niej na dobranoc< mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:00 pm
BeeWolf Irinn Przemęczasz się Bee... *wyciąga go sobie z ucha i kladzie na poduszce* >bzyczy do niej na dobranoc< mrgreen heart Miłych snów mrgreen *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 12:56 am
ninja *zabija wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 1:08 am
Gosza ninja *zabija wszystkich* gonk Ktoś oprócz mnie nie jest dziś w szkole...??? ninja EdIt: Gosza chyba nie jest... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:42 am
*ziewa*
ok, kto mi pomoże wybrać jakąś fryzurę na studniówkę? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:55 am
EvilYuki *ziewa* ok, kto mi pomoże wybrać jakąś fryzurę na studniówkę? xD a jakie masz wlosy? proste/krecone? podatne na ukladanie/"sztywne"? dlugie/krotkie? geste/rzadkie? Jestes wysoka czy niska. Jaka sukienka? a konkretnie jaka gora od sukienki? odkryta czy oslonieta? Jakie dodatki? To wbrew pozorom dosc istotne elementy przy doborze fryzury smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 6:12 am
Omega Sun EvilYuki *ziewa* ok, kto mi pomoże wybrać jakąś fryzurę na studniówkę? xD a jakie masz wlosy? proste/krecone? podatne na ukladanie/"sztywne"? dlugie/krotkie? geste/rzadkie? Jestes wysoka czy niska. Jaka sukienka? a konkretnie jaka gora od sukienki? odkryta czy oslonieta? Jakie dodatki? To wbrew pozorom dosc istotne elementy przy doborze fryzury smile mrgreen Faceci i tak na to nie zwracają uwagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 6:16 am
domokun Ugryzł ciebie ktoś kiedyś w ten no ?! ... Tyłek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 6:17 am
Omega Sun EvilYuki *ziewa* ok, kto mi pomoże wybrać jakąś fryzurę na studniówkę? xD a jakie masz wlosy? proste/krecone? podatne na ukladanie/"sztywne"? dlugie/krotkie? geste/rzadkie? Jestes wysoka czy niska. Jaka sukienka? a konkretnie jaka gora od sukienki? odkryta czy oslonieta? Jakie dodatki? To wbrew pozorom dosc istotne elementy przy doborze fryzury smile włosy mam takie ni to kręcone, ni to proste wink , dość podatne na układanie, ale ułożona nie trzymają się zbyt krótko, miękkie, cieniowane, jakieś 5 centymetrów za ramiona, grzywka zaczesana na bok, rzadkie, cienkie, jestem niska, mam okrągłą buzię, góra od sukienki proste jak od gorsetu, z cienkimi ramiączkami, czarna ufff biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 6:23 am
BeeWolf domokun Ugryzł ciebie ktoś kiedyś w ten no ?! ... Tyłek ?
ni? ninja a co? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|