|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:34 am
[Negai] No tak... Jednak wyobraz sobie taka sytuacje, ze siedzialas sobie w domu, myslalas troche o tym chlopaku i nagle cos cie naszlo, stwierdzasz, ze on jest w stosunku do ciebie nie fair. Jakies z deka feministyczne mysli ciebie nachodza. Na nastepny dzien przychodzisz do szkoly, w ogole nie gadasz z nim, w koncu on podchodzi do ciebie, chce pogadac, a ty mu wyjezdzasz z jakas mina i mowisz prosto z mostu, bez owijania, ze masz to gdzies. Tak sie dzieje pare razy. Chlopak zastanawia sie: co ja zrobilem? o co jej chodzi?. Mija troche czasu, dziewczyna w koncu peka i zaczyna normalnie gadac o blachych sprawach, zartowac... U mnie wlasnie tak bylo. Glupie to, ale niestety prawdziwe whee . nie...no tak wink rozumiem...też mam czasem głupie myśli... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:38 am
[Negai] No tak... Jednak wyobraz sobie taka sytuacje, ze siedzialas sobie w domu, myslalas troche o tym chlopaku i nagle cos cie naszlo, stwierdzasz, ze on jest w stosunku do ciebie nie fair. Jakies z deka feministyczne mysli ciebie nachodza. Na nastepny dzien przychodzisz do szkoly, w ogole nie gadasz z nim, w koncu on podchodzi do ciebie, chce pogadac, a ty mu wyjezdzasz z jakas mina i mowisz prosto z mostu, bez owijania, ze masz to gdzies. Tak sie dzieje pare razy. Chlopak zastanawia sie: co ja zrobilem? o co jej chodzi?. Mija troche czasu, dziewczyna w koncu peka i zaczyna normalnie gadac o blachych sprawach, zartowac... Boże... ja nigdy nie zrozumie kobiet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:40 am
Gritrz [Negai] No tak... Jednak wyobraz sobie taka sytuacje, ze siedzialas sobie w domu, myslalas troche o tym chlopaku i nagle cos cie naszlo, stwierdzasz, ze on jest w stosunku do ciebie nie fair. Jakies z deka feministyczne mysli ciebie nachodza. Na nastepny dzien przychodzisz do szkoly, w ogole nie gadasz z nim, w koncu on podchodzi do ciebie, chce pogadac, a ty mu wyjezdzasz z jakas mina i mowisz prosto z mostu, bez owijania, ze masz to gdzies. Tak sie dzieje pare razy. Chlopak zastanawia sie: co ja zrobilem? o co jej chodzi?. Mija troche czasu, dziewczyna w koncu peka i zaczyna normalnie gadac o blachych sprawach, zartowac... Boże... ja nigdy nie zrozumie kobiet sweatdrop ja już tak raczej nie mam...ale też mnie najdzie czasem jakiś pierdolec xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No nie... Wydalo sie whee Tak to juz jest. To wszystko przez mezczyzn :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:41 am
Ujmę to tak: każdy ma swoje gorsze dni (dla odmiany z tymi lepszymi), a dla osoby w "takich dniach" należy być po prostu. I robic to,co uważa się za słuszne, i nie być chamskim. Osoba inteligętna otrząśnie się w końcu. Kjopka.
A TERAZ DAWAć KASIORę NA WIELKą ORKIESTRę! domokun weeeee heeeee! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:44 am
Dżem zawsze dobry.
Gorsze dni... troche to tak mi sie kojarzy co do dziewczyn. Ee... Nie wazne. Niech sie chlopaki ciesza, ze nie maja gorszych dni... ... ...
... O0oPs whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:44 am
[Negai] No nie... Wydalo sie whee Tak to juz jest. To wszystko przez mezczyzn :3 To przez nas ? tak scream Za dużo przebywałem z kobietami i mi sie mózg zdupił xD . Ja tam dam 1zł bo mi kasy szkoda xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:47 am
Gritrz [Negai] No nie... Wydalo sie whee Tak to juz jest. To wszystko przez mezczyzn :3 To przez nas ? tak scream Za dużo przebywałem z kobietami i mi sie mózg zdupił xD . Ja tam dam 1zł bo mi kasy szkoda xD przez dwa lata zdąży się wam jeszcze odmienić...Jak się ma te 16 lat to widzi się świat trochę inaczej... ninja oooo...tiuśkawlowy...dobry...ale wolę jagodziowy... rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:49 am
zuzika Gritrz [Negai] No nie... Wydalo sie whee Tak to juz jest. To wszystko przez mezczyzn :3 To przez nas ? tak scream Za dużo przebywałem z kobietami i mi sie mózg zdupił xD . Ja tam dam 1zł bo mi kasy szkoda xD przez dwa lata zdąży się wam jeszcze odmienić...Jak się ma te 16 lat to widzi się świat trochę inaczej... ninja oooo...tiuśkawlowy...dobry...ale wolę jagodziowy... rofl ninja tuśkawkowy heart 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:51 am
Wisnowy jest dobry 4laugh Tuskawklowy tysz dobry u nasz w domciu jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 3:51 am
Karnaaa zuzika Gritrz [Negai] No nie... Wydalo sie whee Tak to juz jest. To wszystko przez mezczyzn :3 To przez nas ? tak scream Za dużo przebywałem z kobietami i mi sie mózg zdupił xD . Ja tam dam 1zł bo mi kasy szkoda xD przez dwa lata zdąży się wam jeszcze odmienić...Jak się ma te 16 lat to widzi się świat trochę inaczej... ninja oooo...tiuśkawlowy...dobry...ale wolę jagodziowy... rofl ninja tuśkawkowy heart 3nodding 4laugh jagodziowy heart heart blaugh 3nodding rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|