|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:13 pm
EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. wzoruj sie na roslinach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:16 pm
Ozzwald EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. wzoruj sie na roslinach no staram się! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:39 pm
EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. Oby się tobie udało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:41 pm
BeeWolf EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. Oby się tobie udało. ja tez w siebie wierzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:42 pm
BeeWolf EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. Oby się tobie udało. *patrzy na kwiata* mhmmmmm... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 12:57 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki Ozzwald nie mow tyle bo zajdziesz w ciaze z gargamelem nie zajdę, nie jestem wiatropylna. Ciągle nad tym pracuje, ale na razie nie ma efektów. Oby się tobie udało. ja tez w siebie wierzę. To jak ciebie już ... E no Zapylą to się odezwij.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:05 pm
BeeWolf To jak ciebie już ... E no Zapylą to się odezwij.
no oczywiscie, podziele sie z wami cudowna nowina <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:08 pm
nie ma to jak plotki... oskarzaja o romans z wlasnym ojcem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:11 pm
oooooożżż.... jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce! DDD;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:13 pm
Terrorystka Frania oooooożżż.... jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce! DDD; zdarza sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:15 pm
Terrorystka Frania oooooożżż.... jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce! DDD; mam to samo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:19 pm
Mirabell Terrorystka Frania oooooożżż.... jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce! DDD; mam to samo sweatdrop a najgorsze, że tej roboty jest troche...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:20 pm
Aidanna Terrorystka Frania oooooożżż.... jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce! DDD; zdarza sie lepiej byłabyś zrobiła nie piszac nic. głupotyyyyy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|