|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:22 am
Gosza mylicie się moje panie, w mych żyłach płynie Rosyjska krew... pomijając odrobine Greckiej i parunastu innych.. OoooOoo fajnie < ma sympatie do Rosjan XD > tadadadam! a gdzie dokladnie tam mieszkales ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:23 am
BeeWolf Gosza mylicie się moje panie, w mych żyłach płynie Rosyjska krew... pomijając odrobine Greckiej i parunastu innych.. podejrzanie gadasz. tzn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:25 am
Gosza BeeWolf Gosza mylicie się moje panie, w mych żyłach płynie Rosyjska krew... pomijając odrobine Greckiej i parunastu innych.. podejrzanie gadasz. tzn? Ja sądzę, że ty te biedne dziewoje robisz w jajo a tak naprawdę jesteś obrzydliwym ufoludkiem z macka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:27 am
OHOHOHO.... ŚŁEDZIA....
DOSTAŁEM ŚLEDZIA.... mła nła mła Rineczko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:30 am
BeeWolf OHOHOHO.... ŚŁEDZIA....
DOSTAŁEM ŚLEDZIA.... mła nła mła Rineczko. lubie dawac tobie rzeczy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:32 am
... < zastanawia sie gdzie znikneli Zuzika i Gosza >_>'''''' razem... > ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:33 am
Rin_Youkai BeeWolf OHOHOHO.... ŚŁEDZIA....
DOSTAŁEM ŚLEDZIA.... mła nła mła Rineczko. lubie dawac tobie rzeczy XD To brzmi jak jakies wyznanie oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:37 am
Rin_Youkai ... < zastanawia sie gdzie znikneli Zuzika i Gosza >_>'''''' razem... > ninja wcale nie... blaugh hihih...wilczuś dałam Ci bukiet...musiałam to zrobić xD ossz...Rosjanin O.o ninja Należysz do gildii pt. Ruskie Partyzanty?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:44 am
Idę odrobić lekcje... może później tu jeszcze wpadne... 3nodding paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:58 am
widzialam dzis motylka... frowal sobie... i mam bazie... wielkanoc nadchodzi ;p i te stokrotki... i zielona trawa... a podobno polowa stycznia jest x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:01 am
Aidanna widzialam dzis motylka... frowal sobie... i mam bazie... wielkanoc nadchodzi ;p i te stokrotki... i zielona trawa... a podobno polowa stycznia jest x3 ja jest bardzo osobliwie, nie ma co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:03 am
Aidanna widzialam dzis motylka... frowal sobie... i mam bazie... wielkanoc nadchodzi ;p i te stokrotki... i zielona trawa... a podobno polowa stycznia jest x3 a tam! mnie sie akurat to globalne ocieplenie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:04 am
Powrocilam. Gosza... Uzywalabym niedzwiadka, gdyby nie fakt, ze pandziuli cos odbija i mi blokuje go podczas instalki. Osiolek jest po prostu... beznadziejny. Sciagac piosenke RHCP przez 20min to jest ZDZIERSTWO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|