|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:45 am
BeeWolf zuzika ooooch... *głaszcze po główce* będzie doooobrze... 3nodding *tuli* A co jesteś bogata i chcesz mnie na utrzymanka ? o taaakk...zarabiam kupe szmalu na śledziach... xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:46 am
ma ktoś może whip of fire na zbyciu? mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:48 am
zuzika BeeWolf zuzika ooooch... *głaszcze po główce* będzie doooobrze... 3nodding *tuli* A co jesteś bogata i chcesz mnie na utrzymanka ? o taaakk...zarabiam kupe szmalu na śledziach... xp ninja Ja to akurat w interesie rybnym nie siedzę, ale wiesz jak masz kasę i nie jesteś po 40-stce to ...
Od nikogo tego nie wydusisz musisz kaskę zbierać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:51 am
BeeWolf zuzika BeeWolf zuzika ooooch... *głaszcze po główce* będzie doooobrze... 3nodding *tuli* A co jesteś bogata i chcesz mnie na utrzymanka ? o taaakk...zarabiam kupe szmalu na śledziach... xp ninja Ja to akurat w interesie rybnym nie siedzę, ale wiesz jak masz kasę i nie jesteś po 40-stce to ...
zbieram, zbieram, ale marnie mi coś idzie... xp nie no nie jestem po 40-stce whee nie jestem nawet po 20-stce, a jak dobrze mi się wiedzie...no no... ninja ale nie mogę zdradzać tajników swoich interesów... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:53 am
zuzika Gosza Rin_Youkai Gosza mhh a nie nie musisz baczenij popatrzec na moja buzke ;] potrafie spojrzeniem pozbawic dziewictwa ;] cos takiego ... ;P < nie patrzy na niego > XD xD o to w jakis posob zbadac czy dana dziewczyna jest dziewicą smile eeech...Gosza Gosza...co za człowiek... *odzywa się z ukrycia jakiś głos* jak Ty w ogóle masz na imię??? nie mów, że Georg... ninja Georg... jestem obcokrajowcem... ale wszyscy mowią albo Gosza albo Dżordż... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 9:57 am
zuzika BeeWolf zuzika BeeWolf zuzika ooooch... *głaszcze po główce* będzie doooobrze... 3nodding *tuli* A co jesteś bogata i chcesz mnie na utrzymanka ? o taaakk...zarabiam kupe szmalu na śledziach... xp ninja Ja to akurat w interesie rybnym nie siedzę, ale wiesz jak masz kasę i nie jesteś po 40-stce to ...
zbieram, zbieram, ale marnie mi coś idzie... xp nie no nie jestem po 40-stce whee nie jestem nawet po 20-stce, a jak dobrze mi się wiedzie...no no... ninja ale nie mogę zdradzać tajników swoich interesów... ninja W tajniki biznesu nie wchodzę, to ty masz utrzymywać mnie a nie na odwrót.
hym moze 1k odpale tobie na to jak ładnie poprosisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:09 am
Gosza zuzika Gosza Rin_Youkai Gosza mhh a nie nie musisz baczenij popatrzec na moja buzke ;] potrafie spojrzeniem pozbawic dziewictwa ;] cos takiego ... ;P < nie patrzy na niego > XD xD o to w jakis posob zbadac czy dana dziewczyna jest dziewicą smile eeech...Gosza Gosza...co za człowiek... *odzywa się z ukrycia jakiś głos* jak Ty w ogóle masz na imię??? nie mów, że Georg... ninja Georg... jestem obcokrajowcem... ale wszyscy mowią albo Gosza albo Dżordż... xD osz...ale fajnie 3nodding to w takim razie kim jesteś...tzn nie Polak czyli skąd? Długo tu mieszkasz? (bo mniemam, że oczywiście mieszkasz w Polsce?) ninja Bee surprised ooooch...pretty please... heart 3nodding *daje buzi* będziesz na utrzymaniu... *bierze przykład z Anzusia i popija herbatkę-mandarynkową heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:12 am
Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:13 am
Gosza Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];] anglik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:14 am
Rin_Youkai Gosza Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];] anglik wink niee ;] bardziej na wschod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:16 am
Gosza Rin_Youkai Gosza Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];] anglik wink niee ;] bardziej na wschod oO cos ze skandynawi? Xd ( ale by tam takie imie oO?! )juz mnie tu mowic >_> ! domokun < dalej sie na niego nie patrzy > Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:17 am
Rin_Youkai Gosza Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];] anglik wink Ty tam! Rincia!!! to ja miałam zgadywać!!! stare wink Niemiec? *kojarzy jej się z Tokio Hotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:19 am
mylicie się moje panie, w mych żyłach płynie Rosyjska krew... pomijając odrobine Greckiej i parunastu innych..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:19 am
zuzika Rin_Youkai Gosza Długoo...z 10 altek. Zgaduj jakiego pochodzenia ;];] anglik wink Ty tam! Rincia!!! to ja miałam zgadywać!!! stare wink Niemiec? *kojarzy jej się z Tokio Hotel* ojej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 10:20 am
Gosza mylicie się moje panie, w mych żyłach płynie Rosyjska krew... pomijając odrobine Greckiej i parunastu innych.. podejrzanie gadasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|