|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:44 pm
Karnaaa Oczywiscie mrgreen nie daleko pada cos tam od drzewka , czy jak to tam szlo blaugh jablko od jabloni - chyba XD Frania: a czy to nie jest zbyt oklepane >_>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:45 pm
zuzika hihih. Karna xD siemasz rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart Oo witam widtam , dawno pani nie widzialam , co tam slychac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:46 pm
Karnaaa zuzika hihih. Karna xD siemasz rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart Oo witam widtam , dawno pani nie widzialam , co tam slychac? mrgreen oszzz..dobrze dobrze...oprócz tego że w następnym tygodniu mam egzaminy próbne.. domokun i ferie dopiero za tydzień mam...no cóż...ech...a u Ciebie co tam??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:47 pm
Karnaaa Gosza Karnaaa Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen tak smile to tezn zawsze napalony xD xd xd xd prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen redface 16, o wage sie nie pyta, 39, satanika nie powiem, zgrabna (zeby nie bylo), eee........ nad tym bym musiala sie zastanowic, ale mam feie i nie bede mrgreen mhh Jam jest napaloną siedemnacha ;] wiesz... calodobowy rozruch itd razz w sumie to sie nadajesz niby ;] mi mozesz powiedziec ile wazysz... poniewaz dla mnie to nic wielkiego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:48 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa a tu i tam ... rozmyslalam nad swoja przyszloscia blaugh to tak jak ja! popatrz no... jaka matka taka corka XD Oczywiscie mrgreen nie daleko pada cos tam od drzewka , czy jak to tam szlo blaugh jablko od jabloni - chyba XD Frania: a czy to nie jest zbyt oklepane >_>? nie bo banan chikita (moi) od (nie)zwyklego banana .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:50 pm
Gosza Terrorystka Frania co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin Panid dnia bedzie miala gorna czesc ciala golą a pani nocy dolna czesc golą... erotoman! scream
zuzika: ja tego nie czytam/ogladam nie obchodza mnie przebrania z ro tudziez anime.mang
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:51 pm
zuzika Karnaaa zuzika hihih. Karna xD siemasz rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart Oo witam widtam , dawno pani nie widzialam , co tam slychac? mrgreen oszzz..dobrze dobrze...oprócz tego że w następnym tygodniu mam egzaminy próbne.. domokun i ferie dopiero za tydzień mam...no cóż...ech...a u Ciebie co tam??? 3nodding łoooooooooooo egzaminy ... , ja sie na konkurs zapisalam (masakiera) aaaa tak ogolnie to tak sobie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:51 pm
Rin_Youkai Frania: a czy to nie jest zbyt oklepane >_>? a jest? o.o bo wiesz.. paleryna fajna sprawa.. ale chodzi o to zeby miec fana peleryne, i fany stroj, ne? mrgreen
to co mi radzisz by w stroju byla peleryna! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:52 pm
Gosza prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen redface 16, o wage sie nie pyta, 39, satanika nie powiem, zgrabna (zeby nie bylo), eee........ nad tym bym musiala sie zastanowic, ale mam feie i nie bede mrgreen mhh Jam jest napaloną siedemnacha ;] wiesz... calodobowy rozruch itd razz w sumie to sie nadajesz niby ;] mi mozesz powiedziec ile wazysz... poniewaz dla mnie to nic wielkiego wink i tak sie wstydze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:53 pm
Terrorystka Frania Gosza Terrorystka Frania co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin Panid dnia bedzie miala gorna czesc ciala golą a pani nocy dolna czesc golą... erotoman! scream
zuzika: ja tego nie czytam/ogladam nie obchodza mnie przebrania z ro tudziez anime.mang mhh dziekuje biggrin mow mi tak jeszcze dziecinko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:54 pm
Terrorystka Frania Gosza Terrorystka Frania co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin Panid dnia bedzie miala gorna czesc ciala golą a pani nocy dolna czesc golą... erotoman! scream
zuzika: ja tego nie czytam/ogladam nie obchodza mnie przebrania z ro tudziez anime.mang ja szczerze mówiąc też nie czytm/oglądam...po prostu mi tak do głowy przyszło... przebież się za ośmiornicę... mrgreen bład ortograficzny?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:54 pm
Karnaaa Gosza prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen redface 16, o wage sie nie pyta, 39, satanika nie powiem, zgrabna (zeby nie bylo), eee........ nad tym bym musiala sie zastanowic, ale mam feie i nie bede mrgreen mhh Jam jest napaloną siedemnacha ;] wiesz... calodobowy rozruch itd razz w sumie to sie nadajesz niby ;] mi mozesz powiedziec ile wazysz... poniewaz dla mnie to nic wielkiego wink i tak sie wstydze redface spoko spoko ;] prosze fotenie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:56 pm
Gosza Karnaaa Gosza prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen redface 16, o wage sie nie pyta, 39, satanika nie powiem, zgrabna (zeby nie bylo), eee........ nad tym bym musiala sie zastanowic, ale mam feie i nie bede mrgreen mhh Jam jest napaloną siedemnacha ;] wiesz... calodobowy rozruch itd razz w sumie to sie nadajesz niby ;] mi mozesz powiedziec ile wazysz... poniewaz dla mnie to nic wielkiego wink i tak sie wstydze redface spoko spoko ;] prosze fotenie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:57 pm
zuzika ja szczerze mówiąc też nie czytm/oglądam...po prostu mi tak do głowy przyszło... przebież się za ośmiornicę... mrgreen bład ortograficzny?! gonk tak błąd. przebierz* wink
niby jak sie mam przebrać za osmiornice!? XP
gosza, nie jestem zadna dziecinką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:59 pm
Terrorystka Frania zuzika ja szczerze mówiąc też nie czytm/oglądam...po prostu mi tak do głowy przyszło... przebież się za ośmiornicę... mrgreen bład ortograficzny?! gonk tak błąd. przebierz* wink
niby jak sie mam przebrać za osmiornice!? XP
gosza, nie jestem zadna dziecinkąwiem, jestes kotletem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |