|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:29 pm
Rin_Youkai Gdzie na lajzach bylas , co scream rofl < tul tul> maj presiosz XD a tu i tam ... rozmyslalam nad swoja przyszloscia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:30 pm
Gosza Karnaaa *przyglada sie* czy ja pana juz kiedys widzialam ? mhh jestem w tej gildii jeszcze zanim tu tutaj bylas wiec pewnie tak xD przedtem mialem nick Ozual... alias "Kaktus" Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:33 pm
Karnaaa Gosza Karnaaa *przyglada sie* czy ja pana juz kiedys widzialam ? mhh jestem w tej gildii jeszcze zanim tu tutaj bylas wiec pewnie tak xD przedtem mialem nick Ozual... alias "Kaktus" Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen tak smile to tezn zawsze napalony xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:34 pm
Terrorystka Frania no i jak niby bym sie przebrała? na gnom ato ja za wysoka jestem ;p garbienie moja droga! Garbienie... to klucz do sukcesu! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:35 pm
Gosza Karnaaa Gosza Karnaaa *przyglada sie* czy ja pana juz kiedys widzialam ? mhh jestem w tej gildii jeszcze zanim tu tutaj bylas wiec pewnie tak xD przedtem mialem nick Ozual... alias "Kaktus" Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen tak smile to tezn zawsze napalony xD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:35 pm
Karnaaa Rin_Youkai Gdzie na lajzach bylas , co scream rofl < tul tul> maj presiosz XD a tu i tam ... rozmyslalam nad swoja przyszloscia blaugh to tak jak ja! popatrz no... jaka matka taka corka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:37 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Gdzie na lajzach bylas , co scream rofl < tul tul> maj presiosz XD a tu i tam ... rozmyslalam nad swoja przyszloscia blaugh to tak jak ja! popatrz no... jaka matka taka corka XD Oczywiscie mrgreen nie daleko pada cos tam od drzewka , czy jak to tam szlo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:39 pm
Karnaaa Gosza Karnaaa Gosza Karnaaa *przyglada sie* czy ja pana juz kiedys widzialam ? mhh jestem w tej gildii jeszcze zanim tu tutaj bylas wiec pewnie tak xD przedtem mialem nick Ozual... alias "Kaktus" Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen tak smile to tezn zawsze napalony xD xd xd xd prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:40 pm
hihih. Karna xD siemasz
rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:40 pm
co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:42 pm
zuzika hihih. Karna xD siemasz rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart tak... srak naptakał - definicja: kurczak z rożna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:43 pm
Terrorystka Frania co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin jakieś takieś...przebiarz się najlepiej za Naruto ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:43 pm
Terrorystka Frania co sądzicie o Pani Dnia I Nocy? biggrin Tj żólte przebranie, a na nim grantowa peleryna z gwiazdkami XDDD plus jakis kapelusz biggrin biggrin biggrin Panid dnia bedzie miala gorna czesc ciala golą a pani nocy dolna czesc golą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:44 pm
Gosza Karnaaa Aaaaa no pamietam juz pana mrgreen tak smile to tezn zawsze napalony xD xd xd xd prosze podac wiek, wage, rozmiar buta i stanika, opisac swoją talie, oraz podac znaki charakterystyczne mrgreen redface 16, o wage sie nie pyta, 39, satanika nie powiem, zgrabna (zeby nie bylo), eee........ nad tym bym musiala sie zastanowic, ale mam feie i nie bede mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 12:44 pm
Gosza zuzika hihih. Karna xD siemasz rybki w ości...eeee...ości w rybce sweatdrop gonk ale przynajmniej po grecku... heart tak... srak naptakał - definicja: kurczak z rożna ciekawe ciekawe... whee Ty skrzydlaty jesteś...zupełnie jak ja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|