|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 2:23 am
oi! Prtyzanty.. chyba partylenie jestescie bardziej leniwi od Tool'a w koncu wydadza nowa plyte 4laugh mwahahahaha i jak pojade do Nczech to bedzie pieczenie "Die Eier Von Satan" pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 2:25 am
Baliaur oi! Prtyzanty.. chyba partylenie jestescie bardziej leniwi od Tool'a w koncu wydadza nowa plyte 4laugh mwahahahaha i jak pojade do Nczech to bedzie pieczenie "Die Eier Von Satan" pirate rofl odzywam sie cobys na mnie wiecej nie krzyczala witay rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 2:32 am
Twisted_Exile Baliaur oi! Prtyzanty.. chyba partylenie jestescie bardziej leniwi od Tool'a w koncu wydadza nowa plyte 4laugh mwahahahaha i jak pojade do Nczech to bedzie pieczenie "Die Eier Von Satan" pirate rofl odzywam sie cobys na mnie wiecej nie krzyczala witay rofl mrgreen twisted bo ja jestem Z L A mrgreen czy to moja wina? rolleyes a wiesz ze Die Eier Von Satan to normalne ciasteczka tylko z tureckim hashem? ninja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 2:42 am
jest tu jakas zmijka ? rolleyes cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 9:47 am
YumiTao jest tu jakas zmijka ? rolleyes cool nu mrgreen pirate
kuna mamy inwazje biesow na pogg sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 12:29 pm
Baliaur YumiTao jest tu jakas zmijka ? rolleyes cool nu mrgreen pirate
kuna mamy inwazje biesow na pogg sweatdrop xd nu ... te starsze n00by sa wporzadku ale te 12-latki ? talk2hand rolleyes mrgreen
#El Secatorre - Bring Me Back heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 12:36 pm
YumiTao Baliaur YumiTao jest tu jakas zmijka ? rolleyes cool nu mrgreen pirate
kuna mamy inwazje biesow na pogg sweatdrop xd nu ... te starsze n00by sa wporzadku ale te 12-latki ? talk2hand rolleyes mrgreen
#El Secatorre - Bring Me Back heart nooo @_@ #Massive Attack - [100th Window #04] Special Cases [5:09] heart heart heart kufa nic mi sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 12:44 pm
Baliaur YumiTao Baliaur YumiTao jest tu jakas zmijka ? rolleyes cool nu mrgreen pirate
#El Secatorre - Bring Me Back heart nooo @_@ #Massive Attack - [100th Window #04] Special Cases [5:09] heart heart heart kufa nic mi sie nie chce xp a mi sie chce juz zgrzybiałam od tego siedzenia w domu ... rofl xp jutro mwypadało by wkoncu zaczerpnac swiezego i bardzo czystego na śląsku powietrza ... dłuzej w tej chawirce nie usiedze rolleyes =="
#Blenders - Ciągnik confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 2:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:57 am
ugabuga, znudzonym głosem wygłodzonego afrykanczyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 12:36 am
zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 12:48 am
Kiray zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac? ja bym ja przyjal...... bo napisala ze mnie "koachm" mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:00 am
opcy Kiray zna ktos Gaabs?? zlozyl/zlozyla podanie do naszej gildii... nie znam tej osoby wiec nie wiem czy przyjmowac? ja bym ja przyjal...... bo napisala ze mnie "koachm" mrgreen cool Tak koachm Cie ^_^ razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|