|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:14 am
Katka1989 inoki Katka1989 inoki Delein inoki hm........jaki jest aktualny temat??....... Temat? TEMAT? Buahahahahaaaa...Czy ktokolwiek widział, żeby wszyscy naraz kiedyś dydkutowali tutaj o jakiejś konkretnej reczy? xd he he sweatdrop mowiłam ze jestem nowa i jeszcze nie znam tutejszych obyczaji... sad nie martw się *przytula* dziekuje.... whee az milo.... ^^ biggrin dziekuje wam wszystkim za zrozumienie....... heart jestescie wszyscy wspaniali.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:15 am
BUUUUUUUUUUUUU!!! Ja sie tak nie bawie crying !!! Kupilem sobie moje elfie uszka, ale nie moge ich zalozyc! BUUUUUUUUUUUUUU!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:16 am
Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Nie wie ktos z was ile moze kosztowac #000000 Complex Jacket? ponad 9k xp _-_ *bach* *pomaga wstać* Spoooko...załóż questa! Mam taki zamiar, dlatego sie spytalam ile moze kosztowac.. Czyli tak z 8-9k? Nahjprawdopodobniej. Jak chcesz się upewnić, to idź do Durem, do tej babki. U niej nie ma tego koloru kurtki.. jest tylko niebieska i brazowa, chybaze ja slepa jestem nie, nie jestes. tą kurtke można dostać tylko z trunka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
inoki Katka1989 inoki Katka1989 inoki Delein inoki hm........jaki jest aktualny temat??....... Temat? TEMAT? Buahahahahaaaa...Czy ktokolwiek widział, żeby wszyscy naraz kiedyś dydkutowali tutaj o jakiejś konkretnej reczy? xd he he sweatdrop mowiłam ze jestem nowa i jeszcze nie znam tutejszych obyczaji... sad nie martw się *przytula* dziekuje.... whee az milo.... ^^ biggrin dziekuje wam wszystkim za zrozumienie....... heart jestescie wszyscy wspaniali....... Hej, ja tez?! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inoki Katka1989 inoki Katka1989 inoki Delein inoki hm........jaki jest aktualny temat??....... Temat? TEMAT? Buahahahahaaaa...Czy ktokolwiek widział, żeby wszyscy naraz kiedyś dydkutowali tutaj o jakiejś konkretnej reczy? xd he he sweatdrop mowiłam ze jestem nowa i jeszcze nie znam tutejszych obyczaji... sad nie martw się *przytula* dziekuje.... whee az milo.... ^^ biggrin dziekuje wam wszystkim za zrozumienie....... heart jestescie wszyscy wspaniali....... No już dość z tymi słodkościami, bo se rzygnę xp A tak serio to cieszymy się, że możemy pomóc (do reszty: prawda?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:17 am
Yumehayla BUUUUUUUUUUUUU!!! Ja sie tak nie bawie crying !!! Kupilem sobie moje elfie uszka, ale nie moge ich zalozyc! BUUUUUUUUUUUUUU!!! *przytula* jutro sobie założysz : ) Ja też nie mogę założyć mojej obroży z dwonkami ale nie płaczę. No, już, chłopaki nie płaczą : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:17 am
Yumehayla BUUUUUUUUUUUUU!!! Ja sie tak nie bawie crying !!! Kupilem sobie moje elfie uszka, ale nie moge ich zalozyc! BUUUUUUUUUUUUUU!!! Biedactwo...*głask głask* Spróbuj za pare minut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:18 am
Delein inoki Katka1989 inoki Katka1989 inoki Delein inoki hm........jaki jest aktualny temat??....... Temat? TEMAT? Buahahahahaaaa...Czy ktokolwiek widział, żeby wszyscy naraz kiedyś dydkutowali tutaj o jakiejś konkretnej reczy? xd he he sweatdrop mowiłam ze jestem nowa i jeszcze nie znam tutejszych obyczaji... sad nie martw się *przytula* dziekuje.... whee az milo.... ^^ biggrin dziekuje wam wszystkim za zrozumienie....... heart jestescie wszyscy wspaniali....... No już dość z tymi słodkościami, bo se rzygnę xp A tak serio to cieszymy się, że możemy pomóc (do reszty: prawda?) hehe sory.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:20 am
inoki Delein No już dość z tymi słodkościami, bo se rzygnę xp A tak serio to cieszymy się, że możemy pomóc (do reszty: prawda?) hehe sory.... sweatdrop Zasada nr 1: -Traktuj nasze wypowiedzi z przymrużeniem oka. Zasada nr 2: Zwracaj uwagi na emotikonki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:21 am
Trunki to glupie sa stare Trzy razy dostalam Hockey Mask stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:21 am
powiedzcie ile kosztuje mniej wiec ej jakis ciuszek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:22 am
Kyoko Suomi Trunki to glupie sa stare Trzy razy dostalam Hockey Mask stare Ja ostatnio Flower On My Head...==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:22 am
Delein inoki Katka1989 inoki Katka1989 inoki Delein inoki hm........jaki jest aktualny temat??....... Temat? TEMAT? Buahahahahaaaa...Czy ktokolwiek widział, żeby wszyscy naraz kiedyś dydkutowali tutaj o jakiejś konkretnej reczy? xd he he sweatdrop mowiłam ze jestem nowa i jeszcze nie znam tutejszych obyczaji... sad nie martw się *przytula* dziekuje.... whee az milo.... ^^ biggrin dziekuje wam wszystkim za zrozumienie....... heart jestescie wszyscy wspaniali....... No już dość z tymi słodkościami, bo se rzygnę xp A tak serio to cieszymy się, że możemy pomóc (do reszty: prawda?) reszta: prawda ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:23 am
Chlip, chlip... jak wy mnie rozumiecie... Ech, zegnajcie pieniazki... zostalo mi 23g stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2004 11:24 am
Katka1989 Delein No już dość z tymi słodkościami, bo se rzygnę xp A tak serio to cieszymy się, że możemy pomóc (do reszty: prawda?) reszta: prawda ^^ No! Ordnung must sein! (dla niepoliglotów: Porządek musi być!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|