|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 10:58 am
siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:02 am
Terrorystka Frania omg. orzeszki rofl
mrgreen ale masz ładnego śledzia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:03 am
zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:05 am
BeeWolf Terrorystka Frania omg. orzeszki rofl
grr scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:06 am
Aidanna zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu* gonk co zrobiłaś z moim karmeleeeeeeem???! scream gonk stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:07 am
Aidanna BeeWolf Terrorystka Frania omg. orzeszki rofl
grr scream Co paszcze wykrzywiasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:08 am
zuzika Aidanna zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu* gonk co zrobiłaś z moim karmeleeeeeeem???! scream gonk stare wypuchla bomba jadrowa i wyparowala karmel Beczko! to jest foka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:13 am
Aidanna zuzika Aidanna zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu* gonk co zrobiłaś z moim karmeleeeeeeem???! scream gonk stare wypuchla bomba jadrowa i wyparowala karmel Beczko! to jest foka A od kiedy to fokę się nazywa meat ? na dodatek Water Meat !!! To jest ryba a, żeby było śmiesznie to nazwałem go śledziem. Zapytaj się kogokolwiek co to, to odpowie tobie śledź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:17 am
Aidanna zuzika Aidanna zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu* gonk co zrobiłaś z moim karmeleeeeeeem???! scream gonk stare wypuchla bomba jadrowa i wyparowala karmel Beczko! to jest foka crying stare alesz... swpją drogą nie wiedziałam, że bomba wypucha... xd nu to już wiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:17 am
BeeWolf A od kiedy to fokę się nazywa meat ? na dodatek Water Meat !!! To jest ryba a, żeby było śmiesznie to nazwałem go śledziem. Zapytaj się kogokolwiek co to to odpowie tobie śledź. nie dobry jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:18 am
Aidanna BeeWolf A od kiedy to fokę się nazywa meat ? na dodatek Water Meat !!! To jest ryba a, żeby było śmiesznie to nazwałem go śledziem. Zapytaj się kogokolwiek co to to odpowie tobie śledź. nie dobry jestes  musisz się pogodzić z faktem śledzia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:19 am
zuzika Aidanna zuzika Aidanna zuzika siema siema 3nodding Aidi: karmell karmeeeelll.. *oblewa ją karmelem xP* fu *pstryka palcami i po karmelu* gonk co zrobiłaś z moim karmeleeeeeeem???! scream gonk stare wypuchla bomba jadrowa i wyparowala karmel Beczko! to jest foka crying stare alesz... swpją drogą nie wiedziałam, że bomba wypucha... xd nu to już wiem... sweatdrop x3 pufla ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:20 am
BeeWolf Aidanna BeeWolf A od kiedy to fokę się nazywa meat ? na dodatek Water Meat !!! To jest ryba a, żeby było śmiesznie to nazwałem go śledziem. Zapytaj się kogokolwiek co to to odpowie tobie śledź. nie dobry jestes  musisz się pogodzić z faktem śledzia.
ale dlaczego?  wole zyc w swiecie zludzen i myslec, ze to foka emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|