|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 6:02 pm
Z okazji, że jest godzina 3 w nocy - jidę spać. Dobranoc i dzień dobry ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 10:46 pm
z okazji że jest 7:45 witam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 11:47 pm
A ja witam z okazji tego,że jestem tu nowa :] 8:45 to nieludzka godzina, ale moze ktoś tu nie śpi albo nie siedzi w szkole >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 1:41 am
ja nie siedzie w szkole ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 2:38 am
Mistle ja nie siedzie w szkole ninja Ja próbuję jakoś przetrwać w pracy do weekendu wink W piątek zawsze najtrudniej wysiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 4:38 am
`Amelia` Z okazji, że jest godzina 3 w nocy - jidę spać. Dobranoc i dzień dobry ^.^ Z okazji ujebania prawa miedzy narodowego idę sobie strzelić w łeb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:55 am
BeeWolf `Amelia` Z okazji, że jest godzina 3 w nocy - jidę spać. Dobranoc i dzień dobry ^.^ Z okazji ujebania prawa miedzy narodowego idę sobie strzelić w łeb. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 6:28 am
`Amelia` BeeWolf `Amelia` Z okazji, że jest godzina 3 w nocy - jidę spać. Dobranoc i dzień dobry ^.^ Z okazji ujebania prawa miedzy narodowego idę sobie strzelić w łeb. sad z okazji ze zaczyna sie weekend a mi sie kaza uczyc, to smiech na sali :/ yoo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:00 am
nihihihi, w zyciu nei zdam tego egzaminu, śmiech na sali... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:03 am
EvilYuki nihihihi, w zyciu nei zdam tego egzaminu, śmiech na sali... mrgreen a na co masz??:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:04 am
Doberek... whee Jak ja uwielbiam moja klase. 3nodding Ide kogos opetac (wyzszy stopien wtajemniczenia)... Ne Arturr?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:05 am
[Negai] Doberek... whee Jak ja uwielbiam moja klase. 3nodding Ide kogos opetac (wyzszy stopien wtajemniczenia)... Ne Arturr? Szmatany jedne! ej czemu dzisaj nie dziala polowa rzeczy??o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:11 am
c00n [Negai] Doberek... whee Jak ja uwielbiam moja klase. 3nodding Ide kogos opetac (wyzszy stopien wtajemniczenia)... Ne Arturr? Szmatany jedne! ej czemu dzisaj nie dziala polowa rzeczy??o.O O panie szatanie...! 4laugh Zbieram adene... tfu, tfu! 'GOLDiny' na fryz. Jeszcze troszke i bede miala, ale jak cos to mozna sypnac. Ja tam wybredna nie etem. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:13 am
c00n EvilYuki nihihihi, w zyciu nei zdam tego egzaminu, śmiech na sali... mrgreen a na co masz??:> na prawo jazdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:18 am
no. i łiiiikendddd! domokun mrgreen
a teraz ide polowac na jakies mila, ustronna, klajmatyczna kawierenke... tzn jade do City Rocka iha! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|