|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:47 am
Omega Sun Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ ja na chwilkę...kurczę, myślałam, że będą trochę lepsze itemki w listach sweatdrop po prawdzie bardziej mi się bani podobają niż gotiki, ale cóż...trzeba dbać o swój image.... whee Ej, wam też się avatarek w inventory zamienia w x jak zakładacie itemki? confused cześć Rynn smile Też mam dziś problemy z przebieraniem się, nie da się założyć niektórych ubranek xp Wciąż staje się x-em sweatdrop ------- witaj Lethiel smile 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:48 am
Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem 4laugh *skacze* *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem cześć Mati 3nodding pogoniłam Jacę...zobaczymy co z tego będzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem *przewracam cie... przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Danii Aidanna Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ ja na chwilkę...kurczę, myślałam, że będą trochę lepsze itemki w listach sweatdrop po prawdzie bardziej mi się bani podobają niż gotiki, ale cóż...trzeba dbać o swój image.... whee Ej, wam też się avatarek w inventory zamienia w x jak zakładacie itemki? confused hey!!! mi sie niezmienia A mi sie zmienia i nie zakładam bo nie sąfaine to mi je oddaj jak ci sie niepodobaja... razz już jedne dostałaś i dalej ci mało? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wtula się* heart Dostałam właśnie 5 tom Brzoskwini whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem 4laugh *skacze* *przytula* 4laugh witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:49 am
Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:49 am
Sayokun Lethiel Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem 4laugh *skacze* *przytula* 4laugh witaj xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:50 am
eek Lethiel, Sei, co wy macie na głowach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:51 am
Rynn the Vampire Sayokun cze wszytkim w końcu się obudziłem cześć Mati 3nodding pogoniłam Jacę...zobaczymy co z tego będzie sweatdrop hej ale ten tarde z listem się predłurza o 5:00 mi ona wysłała tarde'a czyli już od 30 min spałem teraz ja potwierdziłem i czekam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:52 am
wiesz co katka... myslalam ze jestes inna... a nie taka hamska jak sie zachowujesz teraz,,,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:52 am
Czarny eek Lethiel, Sei, co wy macie na głowach? 4laugh krooliczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 4:53 am
Lethiel Czarny eek Lethiel, Sei, co wy macie na głowach? 4laugh krooliczki whee ooo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|