|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:06 pm
revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:06 pm
revcat zuzika revcat Ryuukei oshii Omega Sun Aidana miala proroczy sen, slub sie jej snil. gonk wez mnein iestrasz tylko na gg poprosze cie Omisiasta:]
A kocur wiecznie marudzi wink no i ? mam prawo..stary jestem juz... mrgreen no taaaaak...stare zgredy są najgorsze... blaugh a teraz idę spać. i pap! do jutra wink Ryuukei...współczuje takiego męża...nie dość, że zrzędliwy to jeszcze staryyy i pijak... xp xD heheh ...chwila...jaki maz? jaki zrzedliwy...jaki pijak? o kogo chodzi? bo mniemam ze nie o mnie... wrobili Cie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:07 pm
Ryuukei oshii revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol ...ej no "get lost"... ...phi ja sexowny...phi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:08 pm
revcat ...chwila...jaki maz? jaki zrzedliwy...jaki pijak? o kogo chodzi? bo mniemam ze nie o mnie... a taaaakk...o Ciebie chodzi... xp mogłam jeszcze dodać do tego zestawu generała... xD whee pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat zuzika no taaaaak...stare zgredy są najgorsze... blaugh a teraz idę spać. i pap! do jutra wink Ryuukei...współczuje takiego męża...nie dość, że zrzędliwy to jeszcze staryyy i pijak... xp xD heheh ...chwila...jaki maz? jaki zrzedliwy...jaki pijak? o kogo chodzi? bo mniemam ze nie o mnie... gonk bron boze przed takim mezem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...bez watpienia... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:09 pm
revcat Ryuukei oshii revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol ...ej no "get lost"... ...phi ja sexowny...phi... *klasp za mcem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:10 pm
revcat ...bez watpienia... stressed Aiduś...nie byle kto wrobił, w ogóle się nie chwaląc... xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:10 pm
Ryuukei oshii revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol pfhehehehe... bo sie opluje rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:11 pm
Ryuukei oshii revcat zuzika no taaaaak...stare zgredy są najgorsze... blaugh a teraz idę spać. i pap! do jutra wink Ryuukei...współczuje takiego męża...nie dość, że zrzędliwy to jeszcze staryyy i pijak... xp xD heheh ...chwila...jaki maz? jaki zrzedliwy...jaki pijak? o kogo chodzi? bo mniemam ze nie o mnie... gonk bron boze przed takim mezem xD...wlasnie bron ja Boze odemnie i mnie od niej... mrgreen now playing: Bloc Party - Like Eating Glass 4:21
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:11 pm
Poszlam tylko glowe sobie umyc. Wracam. Patrze. Nie wierze. Jeszcze raz patrze. Wrzaslo... Pizglo... I buchlo. Co za patologia spoleczna! Same wypaczone umysly... Widok okrutny dla mnie.
Jednakze i ja naleze do tej 'patologicznej miesciny'. whee
Aha... Mozecie mowic na mnie talib. Mam teraz taki turban na lbie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:12 pm
Aidanna Ryuukei oshii revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol pfhehehehe... bo sie opluje rolleyes po co chesz pluc na siebie to jakis nowy fetysz O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:12 pm
revcat ...bez watpienia... stressed wspolczuje takiej... eghem... ''zony'' xd zuzika... wrabianie generala... nu nu talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:13 pm
zuzika revcat ...bez watpienia... stressed Aiduś...nie byle kto wrobił, w ogóle się nie chwaląc... xD mrgreen ....ohhh kiedys zaplacisz za to.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:14 pm
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii revcat ....ej wypchaj sie sianem ok ? .... na kominku.....poczekaj ja ci juz dam na R.P. zniewage generalicji... mrgreen *puci puci* jaki ty seksownny sie robisz jak sie denrwujesz rofl rofl rofl rofl heart lol pfhehehehe... bo sie opluje rolleyes po co chesz pluc na siebie to jakis nowy fetysz O.o?jezeli ty tak lubisz to prosze bardzo... dla mnie plucie to plucie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|