|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:11 am
Ozzwald EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd bo, po co idź się utop z tym swoim śledziem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:12 am
Aidanna EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd *tuli* x3 ŁIIII!!! >w< *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:12 am
EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd >wsadza jej rękę pod sukienkę<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:14 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd bo, po co idź się utop z tym swoim śledziem... stare idz spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:15 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd *tuli* x3 ŁIIII!!! >w< *tuli* *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:15 am
BeeWolf EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd >wsadza jej rękę pod sukienkę<
*kwik* nie zasługuję na taką atencję... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:16 am
Aidanna *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream whateva... xD co tam słychowywać? x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:18 am
EvilYuki Aidanna *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream whateva... xD co tam słychowywać? x3 spiaco... x3 ale przynajmniej szybko skonczylam lekcje i jutro tak samo blaugh i bylam sie zapisac u zlego pana ginekologa domokun gonk a ty tez kwiczysz >__>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:19 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki nikt się mną nie przejął... xd >wsadza jej rękę pod sukienkę<
*kwik* nie zasługuję na taką atencję... emo Zasługujesz, zasługujesz, notabene masz spudniczkę / sukienkę i mam gdzie rękę wsadzać tak wiec bez ściem, ściągaj majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:23 am
Aidanna EvilYuki Aidanna *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream whateva... xD co tam słychowywać? x3 spiaco... x3 ale przynajmniej szybko skonczylam lekcje i jutro tak samo blaugh i bylam sie zapisac u zlego pana ginekologa domokun gonk a ty tez kwiczysz >__> e tam, nie tkai zly pan ginekolog, nie martwotaj się >w< no kwiczę ;P no ja ide zaraz jeździć... >___>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:24 am
BeeWolf Zasługujesz, zasługujesz, notabene masz spudniczkę / sukienkę i mam gdzie rękę wsadzać tak wiec bez ściem, ściągaj majtki.
kwik! *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:25 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream whateva... xD co tam słychowywać? x3 spiaco... x3 ale przynajmniej szybko skonczylam lekcje i jutro tak samo blaugh i bylam sie zapisac u zlego pana ginekologa domokun gonk a ty tez kwiczysz >__> e tam, nie tkai zly pan ginekolog, nie martwotaj się >w< no kwiczę ;P no ja ide zaraz jeździć... >___> sie boju x3 ale tata postawil warunek, ze nie pojade do warszawy jak nie pojde do ginekologa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:28 am
Aidanna ]sie boju x3 ale tata postawil warunek, ze nie pojade do warszawy jak nie pojde do ginekologa domokun Ja piurdu, a u proktologa byłaś ?
EvilYuki BeeWolf Zasługujesz, zasługujesz, notabene masz spudniczkę / sukienkę i mam gdzie rękę wsadzać tak wiec bez ściem, ściągaj majtki.
kwik! *ucieka* PHI... Ściąga własne majtki i dalej biega w kółeczko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 11:29 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna *kwik* x3 i FOKA, a nie sledziem scream whateva... xD co tam słychowywać? x3 spiaco... x3 ale przynajmniej szybko skonczylam lekcje i jutro tak samo blaugh i bylam sie zapisac u zlego pana ginekologa domokun gonk a ty tez kwiczysz >__> e tam, nie tkai zly pan ginekolog, nie martwotaj się >w< no kwiczę ;P no ja ide zaraz jeździć... >___> a co asfalt wylali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|