|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:44 am
Autark *siada grzecznie w kącie* cześć wszystkim *trzymając się za usta przegryza wargę* *podlazi do niego* *kuc* *poke* >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:47 am
Lethiel Autark *siada grzecznie w kącie* cześć wszystkim *trzymając się za usta przegryza wargę* *podlazi do niego* *kuc* *poke* >.> miłego smile *popija napój*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:50 am
Autark Lethiel Autark *siada grzecznie w kącie* cześć wszystkim *trzymając się za usta przegryza wargę* *podlazi do niego* *kuc* *poke* >.> miłego smile *popija napój* no coz.. *przytuuuul* nawzajem ;P
*zaglad mu do kubka* co tam masz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:54 am
Lethiel no coz.. *przytuuuul* nawzajem ;P
*zaglad mu do kubka* co tam masz ninja *delikatnie udsuwa ją łapkami uniemożliwiając przytulenie* dziękuję, mam coca-cole, ale jak chcesz to mogę zapazyć herbatę lub kawę, a i wafelki gdzieś leżą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:58 am
hej Lavus ;> heart *tuuuul zmacajacy* ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 10:58 am
Autark Lethiel no coz.. *przytuuuul* nawzajem ;P
*zaglad mu do kubka* co tam masz ninja *delikatnie udsuwa ją łapkami uniemożliwiając przytulenie* dziękuję, mam coca-cole, ale jak chcesz to mogę zapazyć herbatę lub kawę, a i wafelki gdzieś leżą wink *oglada go ze wszystkich stron* cos ci sie stalo ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:00 am
Lethiel hej Lavus ;> heart *tuuuul zmacajacy* ;P cześć laska ;P co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:00 am
uu.. jedzonko... *znik* niedlugo wracam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:01 am
Lethiel Autark Lethiel no coz.. *przytuuuul* nawzajem ;P
*zaglad mu do kubka* co tam masz ninja *delikatnie udsuwa ją łapkami uniemożliwiając przytulenie* dziękuję, mam coca-cole, ale jak chcesz to mogę zapazyć herbatę lub kawę, a i wafelki gdzieś leżą wink *oglada go ze wszystkich stron* cos ci sie stalo ? ninja *rozgląda się po sobie* nic mi się nie stało, przynajmniej ja nic nie widzę *poprawia włosy sprawdzając czy niema czegoś na głowie* dobry proszę pana Lave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:04 am
ninja juz na nowym? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 11:05 am
Autark Lethiel Autark Lethiel no coz.. *przytuuuul* nawzajem ;P
*zaglad mu do kubka* co tam masz ninja *delikatnie udsuwa ją łapkami uniemożliwiając przytulenie* dziękuję, mam coca-cole, ale jak chcesz to mogę zapazyć herbatę lub kawę, a i wafelki gdzieś leżą wink *oglada go ze wszystkich stron* cos ci sie stalo ? ninja *rozgląda się po sobie* nic mi się nie stało, przynajmniej ja nic nie widzę *poprawia włosy sprawdzając czy niema czegoś na głowie* dobry proszę pana Lave witam witam nowoprzybyłych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|