|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:28 am
Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh to przyszpanuj co zrobiles ;> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:31 am
Lethiel Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh to przyszpanuj co zrobiles ;> heart reksia powiesilem xd nie bo juz wylaczylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:31 am
Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh narysowałeś pale ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:33 am
BeeWolf Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh narysowałeś pale ?! na partyzantach znow mozna konkurs zrobic pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:34 am
BeeWolf Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh narysowałeś pale ?! nie w zwartek mam kolosa z gimpa i poprawe z jeszcze jednego programiku i i teraz robie jakies glupie rzeczy ktora nam koles zalecil aby sie do tego przygotowac... ale wlasnie zdobylem piwo od mamuski wiec nei jest zle cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:38 am
Kiray Lethiel Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh to przyszpanuj co zrobiles ;> heart reksia powiesilem xd nie bo juz wylaczylem... biedny resio.. chociaz w sumie.. nalezalo mu sie >.>
ja robie wlasnie layout na test z htmla, sprawdzam czy da sie ladnie zlozyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:49 am
Lethiel Kiray Lethiel Kiray sesese... wymiatam w gimpie blaugh to przyszpanuj co zrobiles ;> heart reksia powiesilem xd nie bo juz wylaczylem... biedny resio.. chociaz w sumie.. nalezalo mu sie >.>
ja robie wlasnie layout na test z htmla, sprawdzam czy da sie ladnie zlozyc zawsze sie da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:50 am
hihihihihihi , Koteeeeceeeek ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:51 am
Ozzwald Lethiel biedny resio.. chociaz w sumie.. nalezalo mu sie >.>
ja robie wlasnie layout na test z htmla, sprawdzam czy da sie ladnie zlozyc zawsze sie da ... co ty nie powiesz ? ma byc ladnie i latwo do zlozenia bo to layout zaliczeniowy dla mojej grupy :/.. nie moge im zrobic za trudnego bo nie zaliczą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:53 am
Lethiel Ozzwald Lethiel biedny resio.. chociaz w sumie.. nalezalo mu sie >.>
ja robie wlasnie layout na test z htmla, sprawdzam czy da sie ladnie zlozyc zawsze sie da ... co ty nie powiesz ? ma byc ladnie i latwo do zlozenia bo to layout zaliczeniowy dla mojej grupy :/.. nie moge im zrobic za trudnego bo nie zaliczą zawsze da sie ladnie zlorzyc.... sa na to sposoby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:56 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel biedny resio.. chociaz w sumie.. nalezalo mu sie >.>
ja robie wlasnie layout na test z htmla, sprawdzam czy da sie ladnie zlozyc zawsze sie da ... co ty nie powiesz ? ma byc ladnie i latwo do zlozenia bo to layout zaliczeniowy dla mojej grupy :/.. nie moge im zrobic za trudnego bo nie zaliczą zawsze da sie ladnie zlorzyc.... sa na to sposoby oczywiscie ze są.. pytanie tylko czy grupa je zna i da sobie rade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
- Jaka powinna być idealna kobieta? - Ponoć porządna i wstydliwa. - A dlaczego? - Żeby się porządnie rżnąć i wstydzić się odmówić. - Kto najbardziej lobbuje za podwyżką stypendiów? - Browary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARETHA FRANKLIN, CELINE DION, MARIAH CAREY, SHANIA TWAIN & GLORIA ESTEFAN - You Make Me Feel cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|