|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:47 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Kuna no jka tam sylwek u waS? OI! Deleinowata Dziksza z dzikich, kapłanko klocka i matko reproduktorko. a spoko było nawet bardzo, ..! a jak twój.?
oi! opcuchu sija. mrgreen Moj byl w deche, wsciekle psy szalaly watahami, po obaleniu szampana poleglam i kurde rano czulam sie jakby mnie ktos wykrecil... No to zajefajnie, ...! ja podarłem spodnie, objadłem się, popiłem, zasnąłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:47 pm
Delein the Wildest Kiray BeeWolf A to mi mówił, ze piwo bez alkoholowe to pierwszy stopień do gumowej kobiety. A sam co robi, ślini się do metaraca.
to wszystko przez % xd *robi uwodzicielskie* aloha Del alohaey! cheese_whine *cmoku cmok* hapi niu jer cheese_whine Bee przy takim postanowieniu jest pewne ze szybko je zlamiesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:48 pm
Kiray *cmoku cmok* hapi niu jer cheese_whine Bee przy takim postanowieniu jest pewne ze szybko je zlamiesz biggrin Powiedziałem, mu, że jak wytrzymamy tydzień to będzie fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:49 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald jak on mogl... napiac luuk.... co mi zrobiles w nocy?;> takiego piwa nie pil nawet krol... lubelski full wzialem maslo... sciagnalem Ci spodnie... nasmarowalem tylek a potem wsadzilem ci w pupe swieczke... podpalilem... bo sie ciemnosci balem wiecej z toba nie pije domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:51 pm
Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Kuna no jka tam sylwek u waS? po prostu super smile Zdemoralizowalas kogos? blaugh w sylwestra nie, bylam w miare grzeczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:51 pm
hello wspaniali męzczyzni... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:53 pm
Night_Lady hello wspaniali męzczyzni... whee czesc *czuje jakis podstep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf No to zajefajnie, ...! ja podarłem spodnie, objadłem się, popiłem, zasnąłem. Hy.ja jeszcze maltretowalam kota. Kiray-cmoku! Musimy kiedys wszyscy razem spedzic sylwka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Night_Lady hello wspaniali męzczyzni... whee czesc *czuje jakis podstep* chciałam tylko powiedziec dobranoc i słodkich snów dla wszystkich razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Night_Lady hello wspaniali męzczyzni... whee czesc *czuje jakis podstep* cześć *ja też* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 1:58 pm
Delein the Wildest BeeWolf No to zajefajnie, ...! ja podarłem spodnie, objadłem się, popiłem, zasnąłem. Hy.ja jeszcze maltretowalam kota. Kiray-cmoku! Musimy kiedys wszyscy razem spedzic sylwka mrgreen oponuje za pomysł w 100% logiczny i interesujacy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|