|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 6:45 am
ooo...moje miałaś oczywiście na myśli? xD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 7:36 am
zuzika ooo...moje miałaś oczywiście na myśli? xD blaugh mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:46 pm
Tak naprawdę, to było o mnie. Tylko jeszcze nikt o tym nie wie =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 5:14 pm
Byscie sie nie klocily ,to ja zepsuje ta wystawe pieknych pan i na arene wprowadze swoja potwore sweatdrop = =misio moje whee Za jakies ok 3 miesiace bede tu 2 lata , wiec wypadalo w koncu to zrobic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:07 pm
Rin_Youkai Byscie sie nie klocily ,to ja zepsuje ta wystawe pieknych pan i na arene wprowadze swoja potwore sweatdrop = =misio moje whee Za jakies ok 3 miesiace bede tu 2 lata , wiec wypadalo w koncu to zrobic XDNo i nie rozumiem, czemu tak nie chciałaś wstawić zdjęć ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:31 am
BeeWolf No i nie rozumiem, czemu tak nie chciałaś wstawić zdjęć ... 4laugh Do straszenia musialam dojrzec ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:12 am
Rin_Youkai Byscie sie nie klocily ,to ja zepsuje ta wystawe pieknych pan i na arene wprowadze swoja potwore sweatdrop = =misio moje whee Za jakies ok 3 miesiace bede tu 2 lata , wiec wypadalo w koncu to zrobic XDRinuuuuś! w końcu Cię zobaczyłam nooo... xD heart whee wink *nie wyglądasz jakoś na lat prawie 18 xD* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:25 am
zuzika Rin_Youkai Byscie sie nie klocily ,to ja zepsuje ta wystawe pieknych pan i na arene wprowadze swoja potwore sweatdrop = =misio moje whee Za jakies ok 3 miesiace bede tu 2 lata , wiec wypadalo w koncu to zrobic XDRinuuuuś! w końcu Cię zobaczyłam nooo... xD heart whee wink *nie wyglądasz jakoś na lat prawie 18 xD* 4laugh dostrzeglam to wlasnie ostatnio xd >_> huh?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:34 am
Rin_Youkai zuzika Rin_Youkai Byscie sie nie klocily ,to ja zepsuje ta wystawe pieknych pan i na arene wprowadze swoja potwore sweatdrop = =misio moje whee Za jakies ok 3 miesiace bede tu 2 lata , wiec wypadalo w koncu to zrobic XDRinuuuuś! w końcu Cię zobaczyłam nooo... xD heart whee wink *nie wyglądasz jakoś na lat prawie 18 xD* 4laugh dostrzeglam to wlasnie ostatnio xd >_> huh? neeee...Rin-chaaaan! jaka Ty słodka jesteś xD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:38 am
zuzika neeee...Rin-chaaaan! jaka Ty słodka jesteś xD whee ja O_O ( zajada jak prosiak platki kukurydziane )? To ty masz slodka i delikatna urode smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:42 am
Rin_Youkai zuzika neeee...Rin-chaaaan! jaka Ty słodka jesteś xD whee ja O_O ( zajada jak prosiak platki kukurydziane )? To ty masz slodka i delikatna urode smile xD no nie wiem... xD smacznego... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:19 am