|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 7:50 am
Baliaur BeeWolf_san jako przewodniczacy, chce powiedzieć ze wszytskie gajanki maja chodzić nago komu sie ten pomysł podoba ?! ke? jak na Gai to git rofl ale nic za darmo pirate nigdzie nie jest napisane ze na gai tylko ze gajanki :} .... mrgreen Doin doin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 1:11 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Wiadomosc od Generala Revcat-a : Sierzant Twisted_Exile zostaje awansowana na stopien porucznika oficjalny awans nastapi po wtorku mrgreen twisted za co?... rofl a czy musi byc konkretny powod do awansu ? spytaj sie jego jak wroci ... mrgreen twisted hehehe to REv bedzie musial cos wymyslic rofl mrgreen oo wlasnie dzwoni oO no wiesz zwazywszy ze jestsm druga najbardziej aktywna osoba u partyzantow to awans ninja chyba ninja mi sie nalezy rofl mrgreen twisted to tylko znaczy ze czesto siedzisz na posterunku xp musisz sie jeszcze sprawdzic w boju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 1:32 pm
Logo spoko, to kto daju za dihu nawet numeru telefonu nie mu ani nicu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:35 pm
jawa1 Logo spoko, to kto daju za dihu nawet numeru telefonu nie mu ani nicu a Ty kurwa kim jestes? regulamin czytales? oi! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 3:02 pm
revcat jawa1 Logo spoko, to kto daju za dihu nawet numeru telefonu nie mu ani nicu a Ty kurwa kim jestes? regulamin czytales? oi! pirate ja go przyjelem...jakis miesiac temu, moze nawet wczesniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 1:32 am
czesc pirate Siersciuch jaki jest sklad Soundgarden bo cos mi tu znajomo smierdzi? pirate audioslave tzn.....tak troche vokal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:23 am
revcat jawa1 Logo spoko, to kto daju za dihu nawet numeru telefonu nie mu ani nicu a Ty kurwa kim jestes? regulamin czytales? oi! pirate to sie okarze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:20 am
Baliaur czesc pirate Siersciuch jaki jest sklad Soundgarden bo cos mi tu znajomo smierdzi? pirate audioslave tzn.....tak troche vokal xp Chris Corniell z Sound spiewa w Audioslave a reszta skladu to 3/4 RATM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:23 am
ahoy panie generale mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:27 am
racqel Baliaur czesc pirate Siersciuch jaki jest sklad Soundgarden bo cos mi tu znajomo smierdzi? pirate audioslave tzn.....tak troche vokal xp Chris Corniell z Sound spiewa w Audioslave a reszta skladu to 3/4 RATM Racja sweatdrop no Rev mi mowil ale ja sklera jestem xd czesc Kuba ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:35 am
dobrze was widziec robaczki... pozdroo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:44 am
racqel dobrze was widziec robaczki... pozdroo! a gdzie general byl jak go nie bylo rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 9:54 am
Twisted_Exile racqel dobrze was widziec robaczki... pozdroo! a gdzie general byl jak go nie bylo rofl mrgreen twisted cruisin' shores of faraway lands, distant future and long forgotten past.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 10:02 am
Do nastepnego!
I nie kruszcie za duzo orzechow, bo to zle robi na dziasla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|