|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:03 am
Ryuukei oshii Lethiel zaraz bedzie jak sie zaczne wreszcie ubierac rofl
taczing mowie ze dla osob powyzej 18 roku zycia sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:04 am
*czaji sie w koncie*
Siemako ludziska
*macha lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:05 am
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel nie xD.. ale.. ninja nie mam stanika whee ninja rofl
u bejbe wink "haba haba" rofl rofl rofl aj łant tu haba ju lajk an animal ! xD poczekaj niech tylko spijmy Michala xd ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:06 am
renge_karen *czaji sie w koncie*
Siemako ludziska
*macha lapka* *zawał* xD
helou ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:06 am
Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* no ale wtedy bedzie mozna no wiesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:07 am
Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* spijcie lepiej Moni i zrobcie jej zdjecie.. ninja i tajniacko przeslijcie.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:08 am
Ryuukei oshii Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* no ale wtedy bedzie mozna no wiesz crying oj tam.. zamkniemy sie w twojej lazience :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* spijcie lepiej Moni i zrobcie jej zdjecie.. ninja i tajniacko przeslijcie.. ninja stare i tak isie nie dam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii no ale wtedy bedzie mozna no wiesz crying Moni-mo.. ale po pijanemu sa problemy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* spijcie lepiej Moni i zrobcie jej zdjecie.. ninja i tajniacko przeslijcie.. ninja juz ma takie jedno ladne w polmroku z komy Pucka mrgreen tylk teraz trzeba ja namowic zeby sie zgodzila ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:09 am
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel ja ci dam spijac mojego niewinnego skarba ! mad scream xD
opcy.. ale.. ale ja sie wstyyydze.. redface *kreciu mu koltuny na glowie* no ale wtedy bedzie mozna no wiesz crying oj tam.. zamkniemy sie w twojej lazience :> ale beda nam przeszkadzac co chwilke sad
Bucu-bu ale jap ic nie bede wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:09 am
Lethiel renge_karen *czaji sie w koncie*
Siemako ludziska
*macha lapka* *zawał* xD
helou ;P czemu zawal???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:10 am
opcy Ryuukei oshii no ale wtedy bedzie mozna no wiesz crying Moni-mo.. ale po pijanemu sa problemy.. kaszl.. chyba nie dokonca pojoles nasz zlowieszczy plan xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 6:10 am
Ryuukei oshii Bucu-bu ale jap ic nie bede wink taaa.. no wlasnie o to chodzi ze problemy po piciu nie Ty bedziesz miala.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|