|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:16 am
Sei chan *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ *upada na ziemie* brrr zimno tu na ziemi... może pomożesz mi się ogrzać...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:17 am
ajm frliend of roman_zbawiciel biggrin mieszka brame obok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:17 am
Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:19 am
Katka1989 Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare niejestem zebrak tylko chce dostac prezent... jakis maly... maciupenki.... a kroliczek jest fajny!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:20 am
Katka1989 Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare ja bym ją dofinansował jak bym mógł... ale nie moge....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ *upada na ziemie* brrr zimno tu na ziemi... może pomożesz mi się ogrzać...? *Przytula i całuje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Katka1989 Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare niejestem zebrak tylko chce dostac prezent... jakis maly... maciupenki.... a kroliczek jest fajny!!! blaugh masz racje... to wcaaaale nie jest żebranie stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:21 am
Katka1989 Aidanna Katka1989 Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare niejestem zebrak tylko chce dostac prezent... jakis maly... maciupenki.... a kroliczek jest fajny!!! blaugh masz racje... to wcaaaale nie jest żebranie stare stare stare Nie Katka to się nazywa wydzieranie od ludzi prezentów na siłe stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:22 am
E.Z. czesc wogole szybka jestem sweatdrop ja dopagam sie czegos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:24 am
Katka1989 Aidanna Katka1989 Aidanna AAAAAAAAAAA!!!! Nyu skad masz takiego fajnego kroliczka!!! blaugh ja tez chce. zrzuccie sie dla mnie na prezent bo tydzien temu 19. mialam urodzinki... chce prezent blaugh nie dofinansowuję żebraków stare niejestem zebrak tylko chce dostac prezent... jakis maly... maciupenki.... a kroliczek jest fajny!!! blaugh masz racje... to wcaaaale nie jest żebranie stare stare stare heh katka te skrzydelka to ty tez skad masz... fajne fajne a ja niezebram tylko laaadnie proszem o domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:25 am
Sei chan Ozzwald Sei chan *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ *upada na ziemie* brrr zimno tu na ziemi... może pomożesz mi się ogrzać...? *Przytula i całuje* heart *pocałunek był tak gorący żę zaczynam zmieniać kolor na czerwony* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:26 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Skacze na Ozziego i go wywraca*Nyu^ ^ *upada na ziemie* brrr zimno tu na ziemi... może pomożesz mi się ogrzać...? *Przytula i całuje* heart *pocałunek był tak gorący żę zaczynam zmieniać kolor na czerwony* heart *Wtula się*Mrrrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|