|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 4:09 pm
Lethiel ide se kombinowac kreacyję razz a ja zrobic z tym porzadek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 4:31 pm
no! i Frania zrobiła co chciała! cool whoa!
hepi nju jir x333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:05 pm
Terrorystka Frania Autark najlepszego dla nowo przybyłych :* *myka do nuki* rany! ile Ty się chłopie uczysz!
pa ariell, pa Autarktroszkę, zrobiłem sobie święta na czas wigilii, więc teraz muszę nadgonić zaległości miłych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 12:05 am
4laugh Szczęśliwego Nowego Roku! 4laugh < mykam na wies, gdzie prad nie dochodzi, a samochody nie dojezdzaja... wohohoh... >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 1:30 am
Lethiel ide se kombinowac kreacyję razz SE to ty możesz paluchem od stopy w nosie podłubać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 4:49 am
siemka all biggrin Wesolych Swiat exclaim ops.. to nie to biggrin Wszczesliwego Nowego Roku exclaim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 4:52 am
Sir_Snajper siemka all biggrin Wesolych Swiat exclaim ops.. to nie to biggrin Wszczesliwego Nowego Roku exclaim biggrin i nawzajem ! mrgreen heart *usciiisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 4:54 am
Lethiel Sir_Snajper siemka all biggrin Wesolych Swiat exclaim ops.. to nie to biggrin Wszczesliwego Nowego Roku exclaim biggrin i nawzajem ! mrgreen heart *usciiisk* LETHI!!! *rzuca sie na nia, padaja na podloge i turla sie z nia* jak bardzo tesknilem exclaim redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 5:00 am
Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper siemka all biggrin Wesolych Swiat exclaim ops.. to nie to biggrin Wszczesliwego Nowego Roku exclaim biggrin i nawzajem ! mrgreen heart *usciiisk* LETHI!!! *rzuca sie na nia, padaja na podloge i turla sie z nia* jak bardzo tesknilem exclaim redface wheee x3 *turlu turl* teskniles ? O.o nie bylo za czym mrgreen
hielou amelia wink # Yeah Yeah Yeahs - [Show Your Bones #06] Cheated Hearts
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 5:02 am
Lethiel wheee x3 *turlu turl* teskniles ? O.o nie bylo za czym mrgreen
hielou amelia wink # Yeah Yeah Yeahs - [Show Your Bones #06] Cheated Hearts bylo i jest smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 5:04 am
Sir_Snajper Lethiel wheee x3 *turlu turl* teskniles ? O.o nie bylo za czym mrgreen
hielou amelia wink # Yeah Yeah Yeahs - [Show Your Bones #06] Cheated Hearts bylo i jest smile heart ah ty czarusiu ;> *mach dlonia* razz
jakie plany na sylwestra ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 5:08 am
Lethiel ah ty czarusiu ;> *mach dlonia* razz
jakie plany na sylwestra ? ;> ja czaruje question niee... mowie, co wiem 3nodding nie mam planow.. chyba ze pic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 5:11 am
Sir_Snajper Lethiel ah ty czarusiu ;> *mach dlonia* razz
jakie plany na sylwestra ? ;> ja czaruje question niee... mowie, co wiem 3nodding nie mam planow.. chyba ze pic.. w domciu ? biedactwo *tuuul* nu ja pewnie tez bym planow wielkich na sylwestra nie miala gdy by nie to ze pare dni temu twistosowatej sie domek zwolnil ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|