|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:23 pm
Lethiel tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD hmmm tak naprawde to ja nie ocenilam jej osobowosci tylko to jaki ona ma glos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:26 pm
Ryuukei oshii Lethiel tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD hmmm tak naprawde to ja nie ocenilam jej osobowosci tylko to jaki ona ma glosno dobrze.. ale od razu od razu wpadlas na rodzaj..ekhm.. profesji do ktorej najlepiej pasuje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:26 pm
Ryuukei oshii Lethiel tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD hmmm tak naprawde to ja nie ocenilam jej osobowosci tylko to jaki ona ma glosMasz niezły system
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:27 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD hmmm tak naprawde to ja nie ocenilam jej osobowosci tylko to jaki ona ma glosno dobrze.. ale od razu od razu wpadlas na rodzaj..ekhm.. profesji do ktorej najlepiej pasuje xD bo to jest taki dosyc specyficzny rodzaj glosu xD
zreszta jutro sie okaze co to za niunia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:32 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD hmmm tak naprawde to ja nie ocenilam jej osobowosci tylko to jaki ona ma glosno dobrze.. ale od razu od razu wpadlas na rodzaj..ekhm.. profesji do ktorej najlepiej pasuje xD bo to jest taki dosyc specyficzny rodzaj glosu xD
zreszta jutro sie okaze co to za niunia 3nodding łil siii >.>
no doobra.. znalazlam bluzke..z akosilam siostrze ale ciii razz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:34 pm
Lethiel łil siii >.>
no doobra.. znalazlam bluzke..z akosilam siostrze ale ciii razz xD zla siostra jestes mrgreen jaktam po rodzinnej wizycie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:36 pm
Ryuukei oshii Lethiel łil siii >.>
no doobra.. znalazlam bluzke..z akosilam siostrze ale ciii razz xD zla siostra jestes mrgreen jaktam po rodzinnej wizycie 3nodding nie tak zle xP... przynajmniej sie najadlam ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:37 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel łil siii >.>
no doobra.. znalazlam bluzke..z akosilam siostrze ale ciii razz xD zla siostra jestes mrgreen jaktam po rodzinnej wizycie 3nodding nie tak zle xP... przynajmniej sie najadlam ;> gonk czemu mam glupie wrazenie ze za malo tego wszytkiego kupilismy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:39 pm
a to moja ulubienica... zreszta nie tylko moja cze z kad jestes???? poklikamy? jestes tam??? haloooooo!!!!!!!!11 ? co tak wolno?????? bo nie widzi mi sie dostosowywanie do twojego indywidualnego trybu intelektualnego do czego????? nie qmam cie koles I wlasnie dlatego mi sie nie widzi niekcesz zebym sqmala o co ci cohdzi?????/ powiedz mi, czy rodzice cie kochaja ? TAK no to jednak masz jakis pozytywny akcent w zyciu masz dziewczyne?????? NIE MAM A KCESH NIOM BYC????????????????????? wreszcie mowish po lucku wiesz, jak tak z toba tu "rozmawiam" to mnie nachodzi pewna mysl mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom ponizej 12 roku zycia JA MAM 14 LAT!!!!!!! to podniose limit do 16 A TY ILE MASH LATEK????????// za 3 dni stuknie mi 10 dzieciak jestes nara *** quit: <~ergf@bbi124.neoplus.adsl.tpnet.pl> boze drogi, czemu na komunie nie daja juz dzieciom zegarkow i rowerow -!- amanda99 [~ergf@bbi124.neoplus.adsl.tpnet.pl] has joined #polska o f**k! Ogłaszam ewakuację!! Ratuj się komu życie miłe! AAAA!! -!- xxx has quit IRC (Quit: za co?!) -!- RazorR has quit IRC (Quit: Lost Terminal) -!- PannaMlodaZBroda has quit IRC (Quit: Lost Terminal) -!- Jerzu has quit IRC (Quit: Lost Terminal) -!- SadystycznyWielorybWacek has quit IRC (Quit: amanda nie bij!) -!- Lehat has quit IRC (Quit: nieeee po twarzy...) -!- Cone has quit IRC (Quit: swiat sie konczy...) -!- Bula has quit IRC (Quit: Lost Terminal) -!- Endrju [~cpv105@swg178.neoplus.adsl.tpnet.pl] has joined #polska cześć wam Endrju ratuj się! Mamy kataklizm! -!- Zych has quit IRC (Quit: W_nogi!) Co jest? Cze polkikash????!!?! :O -!- Endrju has quit IRC (Quit: Jak nie w nogi to w twarz!) skat jestes???????????? proszę... nie... pójdę jutro do kościoła... ;(( a ile mash lateQ???!!???????!!!! *** quit IRC *** siemaaa, z kad klikaci?????? z tond z tamtond Ze wszond. Z nienacka Z komputra dziwne miasta to nie ma rzadnych ziomkuw z wawy???? czeee jestes???????? halooo jestes tam>??? mowisz na kanale to jestes odezwij sie!!!! wiem ze tam jests tak kurwa jestem, czego ? tak sie chce przywitac dziendobry a teraz wypierdalaj nie pogadamy??? nie dlaczego??> czy ciebie ktos czasem nie jebnal pustakiem w leb za mlodu ? czym?????? sluchaj, ja zaplace grube pieniadze ale naprawde zgin i przepadnij i wiecej mi dupy nie zawracaj dupy?? masz na mysli seks?? tak kurwa, nawet dwa seksy, mam ochote przerznac cie kijem od szczotki w oko i ucho jestes perwerseryjny sluchaj, krotka pilka, wez spierdalaj na zawsze z mojego priva durny pojebany dzieciaku z guzem na mozgu i czyrakiem na rdzeniu kregowym nie do mnie mowisz??? nie kurwa, mowie do 47 innych osob ktore siedza w tej chwili na privie razem z nami to dobrze bo myslalam ze kcesz mnie splawic *** amanda99 is in Ignore List now.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:41 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel łil siii >.>
no doobra.. znalazlam bluzke..z akosilam siostrze ale ciii razz xD zla siostra jestes mrgreen jaktam po rodzinnej wizycie 3nodding nie tak zle xP... przynajmniej sie najadlam ;> gonk czemu mam glupie wrazenie ze za malo tego wszytkiego kupilismy wink nie wiem biggrin heart xD
I've got something to put in you.. At the gay bar, gay bar ! gay bar !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:46 pm
Lethiel nie wiem biggrin heart xD
chyba raczej tak sweatdrop
let,s start a war .. a nuclear war mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:47 pm
Kiray a to moja ulubienica... zreszta nie tylko moja cze z kad jestes???? poklikamy? jestes tam??? haloooooo!!!!!!!!11 ? co tak wolno?????? ... oh for gods sake ! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:48 pm
Lethiel Kiray a to moja ulubienica... zreszta nie tylko moja cze z kad jestes???? poklikamy? jestes tam??? haloooooo!!!!!!!!11 ? co tak wolno?????? ... oh for gods sake ! gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:49 pm
Ryuukei oshii Lethiel nie wiem biggrin heart xD
let,s start a war .. a nuclear war mrgreen heart przeciez nie bede duzo jesc :3 szkoda ze nie ma sniegu.. nie bedzie snoł fajt sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:49 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel nie wiem biggrin heart xD
let,s start a war .. a nuclear war mrgreen heart przeciez nie bede duzo jesc :3 szkoda ze nie ma sniegu.. nie bedzie snoł fajt sad cale szczescie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|