|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:05 pm
Ryuukei oshii kupcie jutro kubeczki jednorazowe co ? mhm razz ... zobacze czy czasem w domciu nie mam razz moge do ciebie przyjsc naga i schowac sie w szafie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:06 pm
Lethiel Ryuukei oshii kupcie jutro kubeczki jednorazowe co ? mhm razz ... zobacze czy czasem w domciu nie mam razz moge do ciebie przyjsc naga i schowac sie w szafie ? mrr malenka wiesz ze tak mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:07 pm
Lethiel *wpad!* nie mam sie w co ubrac ! crying xd nam to nei przeszkadza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:08 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii kupcie jutro kubeczki jednorazowe co ? mhm razz ... zobacze czy czasem w domciu nie mam razz moge do ciebie przyjsc naga i schowac sie w szafie ? mrr malenka wiesz ze tak mrgreen heart rofl a tak serio to nie mam sie w co ubrac.. buuuu xP
chyba skoncze w gorsecie znowu ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:09 pm
Kiray Lethiel *wpad!* nie mam sie w co ubrac ! crying xd nam to nei przeszkadza mrgreen ale mam nowy stanik ! 4laugh rofl rofl rofl
przynajmniej jakas warstwa spodnia bedzie razz .. tylko kolorystycznie mi pasowal do niczego nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:09 pm
Lethiel rofl a tak serio to nie mam sie w co ubrac.. buuuu xP
chyba skoncze w gorsecie znowu ^^' hmm to juz wiem po co kupowalismy orzeszki xD
a Andrzej mi napisal ze sobie rezerwuje jakies miejsce do spania nie wiem gdzie ale sobie zarezerwowal rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:11 pm
Ryuukei oshii Lethiel rofl a tak serio to nie mam sie w co ubrac.. buuuu xP
chyba skoncze w gorsecie znowu ^^' hmm to juz wiem po co kupowalismy orzeszki xD
a Andrzej mi napisal ze sobie rezerwuje jakies miejsce do spania nie wiem gdzie ale sobie zarezerwowal rofl rofl rofl rofl ej.. ja nie kupowalam.. po za tym w tym roku nie dam sobie wrzucac zadnych jadalnych przedmiotow za dekold xD !
*kaszl* moze u twojej siostrzyczki ? tak przytulnie ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:12 pm
to juz jest stare... ale ja to czytam kolejny raz i znowu mnie rozwalilo czesc fajny nick no dzięks :P skad klikasz z klawiatury ale ja sie pytam o miasto zielona góra a Ty?? no ja tesz a uczysh sie gdzies czy pracujesh pracuje sobie a mozna wiedziec gdzie wykładam włoszczyznę ooo włoskiego uczysh? zawsz echcialam pojechac do wloch wykładam w warzywniaku jak w warzywniaku ty jakis dziwny jestes oj no normalnie ale mniejsza z tym to umiesz wloski czy nie umiesh nie umiem a co? a nic myslalam ze umiesz to bys mnie nauczyl a angielski znasz no toche znam, a co??? bo gadam tera z z jendym anglikiem i nie wiem co mam mu pisas jak mam zapytac ile ma lat no to proste how old are you ok a jak napisac ze ja mam 20 ale po co skoro masz w nicku?? a racja :) JA NIE ZNAM DOBRZE ANGILSKIEGO DLATEGO TAK DZIWNIE PISZE jasne napisz mu I DON'T KNOW ENGLISH GOOD, BUT MY WET p***y WAITING FOR U ok dzieki a co znaczy TELL ME ABOUT YOURSELF no chce zebys mu npisła cos o sobie? aha :) ale co mu napisac no nie wiem, napisz mi jaka jestes a ja Ci bede tlumaczyl oka?? :P niom wlosy ciemny blad pisz I'M DUMB BLONDE dumb to ciemny oj tak... uwierz mi... naprawde :) jestem wysoka i szczupla i mam zielone oczka pisz I'M SHORT AND THIN, AND I HAVE TWO EYES oka kochany jestes a co znaczy I HAVE GOOD BODY no chyba gosc mowi, ze sprzedaje damska bielizne napisz mi, ze by cos napisal po poslku polsku napisz TELL ME SOMETHING NASTY BOY co znaczy oral oral?? hmmm :P on chyba chce żebys go pocałowała... ale to po polsku nie po francusku :) czyli jak z jezyczkiem no mozna i z jezyczkiem :P a co znaczy I WANNA STICK MY c**k INTO U hmmm koles mówi ze lubi konie oooo to super napisz ze tez bardzo je lubie :) YES STICK YOUR c**k INSIDE MY p***y c**k to konik? nooooo fajnie juz troche umie anglika hihi no bo bystra jestes :) no dobra misiek ja musze spadac busssska no pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:13 pm
Lethiel ej.. ja nie kupowalam.. po za tym w tym roku nie dam sobie wrzucac zadnych jadalnych przedmiotow za dekold xD !
*kaszl* moze u twojej siostrzyczki ? tak przytulnie ;> a togo obchodzi Twoje zdanie wink xD
hmmm znaczy ja osobiscie bym sie brzydzila spac w jego lozku ale...dobra Andrzej tam bedzie kimwac rofl rofl rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:15 pm
Ryuukei oshii Lethiel ej.. ja nie kupowalam.. po za tym w tym roku nie dam sobie wrzucac zadnych jadalnych przedmiotow za dekold xD !
*kaszl* moze u twojej siostrzyczki ? tak przytulnie ;> a togo obchodzi Twoje zdanie wink xD
hmmm znaczy ja osobiscie bym sie brzydzila spac w jego lozku ale...dobra Andrzej tam bedzie kimwac rofl rofl rofl rofl rofl twisted *fochu foch* bedzisz wybierac scream xD
ze swoja niunia ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:17 pm
Lethiel *fochu foch* bedzisz wybierac scream xD
ze swoja niunia ? ;> redface czym wybierac redface xd
nie wie mczy z niunia biggrin xD a fuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:17 pm
Kiray to juz jest stare... ale ja to czytam kolejny raz i znowu mnie rozwalilo czesc fajny nick no dzięks :P skad klikasz z klawiatury ale ja sie pytam o miasto ...... przynajmniej chlopak mial zabawe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:18 pm
Ryuukei oshii Lethiel *fochu foch* bedzisz wybierac scream xD
ze swoja niunia ? ;> redface czym wybierac redface xd
nie wie mczy z niunia biggrin xD a fuuuuuuuu czym tylko zechcesz.. raur.. tylko tak zeby Puci nie widzial xD
no chyba jej nie zostawi na pastwe nas xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:20 pm
Lethiel czym tylko zechcesz.. raur.. tylko tak zeby Puci nie widzial xD
no chyba jej nie zostawi na pastwe nas xD naplawde moge redface xd ?
jaka pastwe my mili jestesmy i wogole whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 1:22 pm
Ryuukei oshii Lethiel czym tylko zechcesz.. raur.. tylko tak zeby Puci nie widzial xD
no chyba jej nie zostawi na pastwe nas xD naplawde moge redface xd ?
jaka pastwe my mili jestesmy i wogole whee tjaaa.. sczegolnie twoje metody oceny osobowosci czlowieka podstawie glosu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|