|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:00 pm
oliviana ariellechan oliviana ariell, Ty tak serio? razz no wink dziękuję Ci 4laugh 4laugh 4laugh nie ma za co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:01 pm
ariellechan oliviana ariellechan oliviana ariell, Ty tak serio? razz no wink dziękuję Ci 4laugh 4laugh 4laugh nie ma za co whee ja już ide *ściska mocno uważając na swoje kolce* dziękuje 4laugh paap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:03 pm
oliviana ariellechan oliviana ariellechan oliviana ariell, Ty tak serio? razz no wink dziękuję Ci 4laugh 4laugh 4laugh nie ma za co whee ja już ide *ściska mocno uważając na swoje kolce* dziękuje 4laugh paap papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:05 pm
BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:07 pm
Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:08 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja też mam 2.5 whee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:09 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 *podnosi głowe* to chyba dobrze, ne? *pije dalej herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:12 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja juz myslalem ze az tak ci wzrok polecial ze dali ci za slabe soczewki abys mogl sie przyzwyczaic... bo to dosc czesto praktykowane jest... wiem cos o tym 3nodding to dobrze wada ci sie cofa... i to dosc wczesnie a ty jeszcze narzekasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:12 pm
ariellechan BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja też mam 2.5 whee rofl nie poruszajmy znowu tego tematu gonk , ja jestem ślepa jak kret xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:15 pm
Terrorystka Frania ariellechan BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja też mam 2.5 whee rofl nie poruszajmy znowu tego tematu gonk , ja jestem ślepa jak kret xp znowu ? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:15 pm
Terrorystka Frania nie poruszajmy znowu tego tematu gonk , ja jestem ślepa jak kret xp a mi raz mówią, że mam wadę, raz, że doskonały wzrok... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:16 pm
co znowu? jakie znowu? nie ma zadnego znowu juz tyle razy gadalismy o wadach wzroku... xp w przyszłym roku musze sobie kupic kolejne pary soczewek....
irinn: to ja Ci zazdroszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:16 pm
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja juz myslalem ze az tak ci wzrok polecial ze dali ci za slabe soczewki abys mogl sie przyzwyczaic... bo to dosc czesto praktykowane jest... wiem cos o tym 3nodding to dobrze wada ci sie cofa... i to dosc wczesnie a ty jeszcze narzekasz Ja to sie ciesze, alelipa jak mi przejdzie bo ja taki fajny w okularach jestem. A lekarz mi powiedział dawno temu, że w wieku 21 lat zacznie sie poprawiać.
Swojego czasu miałem prawie 4.
FRANIU WHY ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:18 pm
mam wysoką wade wzroku w dodatku wrodzana, a gdy gałka oczna przestanie mi rosnac nie podejme sie operacji, gdyz jest 50% szans na to, że operacje sie uda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 12:19 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf poprawił mi się wzrok widze niby lepiej ale nadal chujowo jak dla mnie. yy.. jak to, za slabe gogle ci dali? nie gogle dali mi zajebiste widze wyraźnie i w ogóle czad. Ale badania wyszly, ze mam lepszy wzrok ... nie mam juz 3 ale 2,50 ja juz myslalem ze az tak ci wzrok polecial ze dali ci za slabe soczewki abys mogl sie przyzwyczaic... bo to dosc czesto praktykowane jest... wiem cos o tym 3nodding to dobrze wada ci sie cofa... i to dosc wczesnie a ty jeszcze narzekasz Ja to sie ciesze, alelipa jak mi przejdzie bo ja taki fajny w okularach jestem. A lekarz mi powiedział dawno temu, że w wieku 21 lat zacznie sie poprawiać.
Swojego czasu miałem prawie 4.
FRANIU WHY ?ja miałam 2 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |