|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 2:59 am
SERAFIN-WAMPIRE Charmie_Hiwatari Katka1989 Charmie_Hiwatari heart a tak pozatym to ja lubie pokemony =D no comments... sweatdrop dat łoz dżołk xD Nie no, pokusiów juz nie ubustwiam ale kilka lat temu... hehe blaugh pika pika xd jasne każdy tak robi jak sie czegos wstydzi mówi to w żarcie blaugh poczekamy jak o czymś zażartujesz :p Wiec uważaj bo ja Cie złapie za słowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 2:59 am
Eurina Vam Witaj Katka! biggrin Ladne ubranko! hej ^^ dzięki biggrin Jak się wam podobają rzeczy z listów z tego miesiąca? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:01 am
Charmie_Hiwatari Jesteście zestresowani, przewrażliwieni i w ogóle :p Dobraa, zmieńmy temat lepiej bo zacznie sie niemiłą dyskusja czuje. A ja ejstem chora i stres na mnie źle działa wink Lubicie pomidorówke? Przypominasz mi moja kolezanke, ktora gada jakies glupoty i za wszelka cene zwraca na siebie uwage...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Charmie_Hiwatari poczekamy jak o czymś zażartujesz :p Wiec uważaj bo ja Cie złapie za słowo xd no to teraz będe uważał hehehe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Eurina Vam Witaj Katka! biggrin Ladne ubranko! hej ^^ dzięki biggrin Jak się wam podobają rzeczy z listów z tego miesiąca? wink Słodkie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eee, ja musze lecieć sweatdrop To papapapa wszystkim i miłęgo dnia heart (jaka by tu jeszcze emotke dać? xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:02 am
Sei chan Katka1989 Eurina Vam Witaj Katka! biggrin Ladne ubranko! hej ^^ dzięki biggrin Jak się wam podobają rzeczy z listów z tego miesiąca? wink Słodkie whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:03 am
witam! alez dawno mnie nie było..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Charmie_Hiwatari eee, ja musze lecieć sweatdrop To papapapa wszystkim i miłęgo dnia heart (jaka by tu jeszcze emotke dać? xp ) kiedy będziesz na gai pa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak witam! alez dawno mnie nie było.. hejko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:04 am
Labudziak witam! alez dawno mnie nie było.. cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Jak się wam podobają rzeczy z listów z tego miesiąca? wink Ostatnio prezenty sa niezbyt ladne :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sei chan Katka1989 Eurina Vam Witaj Katka! biggrin Ladne ubranko! hej ^^ dzięki biggrin Jak się wam podobają rzeczy z listów z tego miesiąca? wink Słodkie whee 3nodding Katka te spinki ładniej by wyglądały jakbyś OMG zdjeła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 3:05 am