|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:23 pm
Terrorystka Frania Autark panna się myli, zachód i nie kłucaj mi się tu z facetem xp ne-ne-ne-ne! blaugh nie ne-ne-ne-ne mi tutaj rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:27 pm
Autark Terrorystka Frania Autark panna się myli, zachód i nie kłucaj mi się tu z facetem xp ne-ne-ne-ne! blaugh nie ne-ne-ne-ne mi tutaj rolleyes a czemu? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:27 pm
Terrorystka Frania oliviana Terrorystka Frania Autark oliviana przez zachód to ja przejezdzam do niemiec razz e tam, nie lubie Niemiec xp mało który Polak je lubi xd ej! ja lubie! xD bo masz tam rodzine co? xp to tyz, ale niemcy sa naprawde milym miejscem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:30 pm
bo mam ostre ząbki i nie boje się ich użyć cool Oliviana: foczki (śledzie) można ciągle zbierać na forum eventowym, jeśli o nie Ci chodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:36 pm
Autark bo mam ostre ząbki i nie boje się ich użyć cool Oliviana: foczki (śledzie) można ciągle zbierać na forum eventowym, jeśli o nie Ci chodzi smile *patrzy na swojego palca* wiem emo niedobry emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:38 pm
oliviana to tyz, ale niemcy sa naprawde milym miejscem xD dostaje transpirazlizacji mózgu gdy słyszę szwabski 3nodding to wcale miłe miejsce 3nodding
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:39 pm
oliviana to tyz, ale niemcy sa naprawde milym miejscem xD nie takim miłym ... z resztą pewnie oboje uogólniamy, ważne, że Ci sie podoba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:41 pm
Terrorystka Frania Autark bo mam ostre ząbki i nie boje się ich użyć cool Oliviana: foczki (śledzie) można ciągle zbierać na forum eventowym, jeśli o nie Ci chodzi smile *patrzy na swojego palca* wiem emo niedobry emo to było niechcący rolleyes z resztą nie trzeba było nim machać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:42 pm
rrrrrany szalejęęęęęęę
1002. Happysad - [Podróże Z Pradem I Pod Prąd #10] Łydka [3:08]
wydrrrrrrrrylujesz śliną mnie otoczysz sprężysta łydką.... heart
pozwoliłam sobie nawt przetlumaczyc to na hiszpanski! XD
excavame de tu saliva , rodeasme pantorilla flexible. <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:45 pm
Autark Terrorystka Frania *patrzy na swojego palca* wiem emo niedobry emo to było niechcący rolleyes z resztą nie trzeba było nim machać xp zaganiałam Cie do nauki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:49 pm
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania *patrzy na swojego palca* wiem emo niedobry emo to było niechcący rolleyes z resztą nie trzeba było nim machać xp zaganiałam Cie do nauki xd wszystkie tak mówicie, wykorzystujecie i wyrzucacie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 4:59 pm
Autark wszystkie tak mówicie, wykorzystujecie i wyrzucacie emo ja nigdzie CIe nie wyrzucam! sad i nie wykorzystuje! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:01 pm
Terrorystka Frania Autark wszystkie tak mówicie, wykorzystujecie i wyrzucacie emo ja nigdzie CIe nie wyrzucam! sad i nie wykorzystuje! xp to pomachaj jeszcze raz łapką *robi szklane oczy w jej stronę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:13 pm
Autark Terrorystka Frania Autark wszystkie tak mówicie, wykorzystujecie i wyrzucacie emo ja nigdzie CIe nie wyrzucam! sad i nie wykorzystuje! xp to pomachaj jeszcze raz łapką *robi szklane oczy w jej stronę* tzn jak machać? bo mozna na rózne sposóby machać mrgreen w geście wprzywławczym odpychającym, żegnającym, pomiatającym... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 5:21 pm
Terrorystka Frania tzn jak machać? bo mozna na rózne sposóby machać mrgreen w geście wprzywławczym odpychającym, żegnającym, pomiatającym... blaugh pomiatającym ... groźnie brzmi wink spontanicznie sama wybierz w jaki sposób
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|