|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:33 pm
Terrorystka Frania a umnie śnieg pada *gapi się przez okno* ahhh! mrgreen zima, zima, zimaa.. pada pada śnieg! jadę, jadę w świat sankami sanki dzwonią dzwoneczkami dzyń dzyń dzyń, dzyń dzyń dzyń dzyń DZYN DZYŃ! u mnie cały dzień leciutko prószy, już ulice są całe białe hmm, chyba jednak się przemogę i wracam do nauki ... pa dziewczyny, białych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:33 pm
Xan890 Ty wiesz, że mi się twój sig strasznie podoba ! no ja wiem! ale zaraz, ja cie nie znam oO" aya jestem
Kath*szczyp* >w< witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:35 pm
Terrorystka Frania Xan890 Terrorystka Frania to fajno.. ciekawe jak to smkauje.. kiedys trza by zaszalec i kupic razz
gdzie takie cos sie kupuje? w zwykłym markecie? Smakuje tak jak się zrobi, a kupuje ... w markecie nie raze lepiej w takim sklepie z duperelami metalowymi, tam maja dobry sprzęt. nie udał Ci się twój poidły żarcik heart Ale ja nie miałem zamiaru żartować bejbe... Ja ci mowie co i jak, w centrach handlowych są takie sklepy, i na mieście też gdzie sprzedają takie pierdoły jak zastaw metalową, jakieś świeczniki, takie pierdoły do przygniatania książek, popielniczki, itd no i ten badziew tez tm kupisz wysokiej jakości. Bo te z Marketa to testowaliśmy z matą kiedyś i nie robią wrażenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:35 pm
Ntsumi_Aya Xan890 Ty wiesz, że mi się twój sig strasznie podoba ! no ja wiem! ale zaraz, ja cie nie znam oO" aya jestem
Kath*szczyp* >w< witam! to jest Bee ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:37 pm
Ntsumi_Aya Xan890 Ty wiesz, że mi się twój sig strasznie podoba ! no ja wiem! ale zaraz, ja cie nie znam oO" aya jestem
Kath*szczyp* >w< witam!Siemka Ayuktu, BeeWolf Zwany BeeCzką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:41 pm
Terrorystka Frania Aidanna w bomi na 100% bedzie... ale czy w innych jest to nie wiem x3 kup... nie pozalujesz 3nodding e.... a co to jest BOMI? xd co ty BOMI nie masz >__>''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:44 pm
ja to moge zapomniec o sniegu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:44 pm
Xan890 Ntsumi_Aya Xan890 Ty wiesz, że mi się twój sig strasznie podoba ! no ja wiem! ale zaraz, ja cie nie znam oO" aya jestem
Kath*szczyp* >w< witam!Siemka Ayuktu, BeeWolf Zwany BeeCzką. ty niedobry! co mi sie tu robi kolejne konta, hm? xD"
mru! śnieg spadł! kocham śnieg! >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:46 pm
Ntsumi_Aya mru! śnieg spadł! kocham śnieg! >w< a u mnie nie ma T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:50 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna w bomi na 100% bedzie... ale czy w innych jest to nie wiem x3 kup... nie pozalujesz 3nodding e.... a co to jest BOMI? xd co ty BOMI nie masz >__>'' hmm.. xd może gdzies jest, Katowice nie są wcale takie małe xd na Tauzenia przynajmniej nie ma żadnego Bomi >___O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:50 pm
ale zgapiają ode mnie fryzury... -.- ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:51 pm
Kathleen` Ntsumi_Aya mru! śnieg spadł! kocham śnieg! >w< a u mnie nie ma T^Tu mnie padal troche... ale teraz juz sam deszcz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:51 pm
Kathleen` Ntsumi_Aya mru! śnieg spadł! kocham śnieg! >w< a u mnie nie ma T^T uu... biedactwo *wtul xD* napewno spadnie, poczekaj troszke ^^ a ty gdzie mieszkasz? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 12:52 pm
Lavagetas_heqetai ale zgapiają ode mnie fryzury... -.- ;P no wiesz, taki rarytas z taką fryzurą, że się opszeć nie mogą wink witam *przywr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|