|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:43 am
kurde spodobala mi sie ta piosenka a teledysk niczego sobie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:46 am
*wskakuje do gildii przez okno*
har, har, haaaar!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:47 am
Julka Xan890 Julka mowisz o tych moich nagich czy tych starych?
*odklada sledzie na miejsce mrgreen *
Wiedzialam ze lepiej Ci ich nie pokazywac stare
No tak tak właśnie o tych, e tam nie było. Przecie nikt nic nie wie,... no aż do teraz LOL
o czym niby ? iode sie kapać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki *wskakuje do gildii przez okno* har, har, haaaar! hej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Xan890 Rin_Youkai znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare dzika bestja.
ale tak lubi byc całowany 4laugh ciagle tylko ten swoj wielki pysk nadstawia 4laugh WOF!! ;DDD < buzia go > o! nawet siersc masz jak on! XD Bee: uwielbia... alkoholowy pies , a raczej suka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:50 am
Kathleen` EvilYuki *wskakuje do gildii przez okno* har, har, haaaar! hej 4laugh witam >3 o, Bee, ja też miałam akurat iść się kąpać xD a Zel przyjedzie 30-tego, nie 31-szego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:50 am
No przeciez my dzisiaj kurde oblewamy, a ja sie zastanawiam co za mna tak alkohol lazi! STOOOOOOOOOOOO LAAAAT STOOOOOOOOO LAAAAT POOOLEEEJ ACH POOOLEEEEJ NAAAAAAM! Co Stary-Ale-Jakze_jedrny-Tyleczku? mrgreen Jak to jest miec 22 lata? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:52 am
Delein the Wildest No przeciez my dzisiaj kurde oblewamy, a ja sie zastanawiam co za mna tak alkohol lazi! STOOOOOOOOOOOO LAAAAT STOOOOOOOOO LAAAAT POOOLEEEJ ACH POOOLEEEEJ NAAAAAAM! Co Stary-Ale-Jakze_jedrny-Tyleczku? mrgreen Jak to jest miec 22 lata? whee jakie 22.... mam 23 juz xD ale tylek jedrny a jak! kurde i akurat dzisial śnieg spadł- to znak! (nie wiem jaki ale znak)
Rin a skad ty wiesz, majtkow nie sciagalem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:54 am
Lavagetas_heqetai Delein the Wildest No przeciez my dzisiaj kurde oblewamy, a ja sie zastanawiam co za mna tak alkohol lazi! STOOOOOOOOOOOO LAAAAT STOOOOOOOOO LAAAAT POOOLEEEJ ACH POOOLEEEEJ NAAAAAAM! Co Stary-Ale-Jakze_jedrny-Tyleczku? mrgreen Jak to jest miec 22 lata? whee jakie 22.... mam 23 juz xD ale tylek jedrny a jak! kurde i akurat dzisial śnieg spadł- to znak! (nie wiem jaki ale znak)
Rin a skad ty wiesz, majtkow nie sciagalem ;D znak, że osiwiejesz stare wszystkiego najlepszego :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:55 am
Lavagetas_heqetai jakie 22.... mam 23 juz xD ale tylek jedrny a jak! kurde i akurat dzisial śnieg spadł- to znak! (nie wiem jaki ale znak)
Rin a skad ty wiesz, majtkow nie sciagalem ;DNo fakt 23 xD odmlodzilam cie, nie krzycz na mnie :3 Snieg? Farciarz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:55 am
Kathleen` znak, że osiwiejesz stare wszystkiego najlepszego :3 nie badz taka mądra ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:56 am
Lavagetas_heqetai Rin a skad ty wiesz, majtkow nie sciagalem ;D BARTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK gonk gonk gonk < pac go w brzuch > Swinia! XD o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|