|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:20 am
Delein the Wildest Xan890 A no to lipa, ja wstałem jak było ciemno i spędziłem bardzo figlarnie czas w urzędzie dzielnicy Ursynów. No stare śmiecie to jest coś, ja dziś też byłem przejazdem na moich starych oi!. Nawiasem mówiąc to od kiedy cię znam to ty masz tylko za małe majtki.
A nieprawda. Sobie niedawno takie fajne majty kupilam, takie koronkowe, to Adwokata pies je zjadl gonk Było nie zdejmować majtek u niego w domu. Delowata, .... Powiedz mi ... czy ty też jesteś tama zmęczona jak ja ?!
JULECZKO To ja Bee ... tak wiec koś trawke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:22 am
Xan890 JULECZKO To ja Bee ... tak wiec koś trawke. nikt inny by tak do mnie nie pisal stare
*zabiera mu sledzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:23 am
Xan890 Delein the Wildest Xan890 A no to lipa, ja wstałem jak było ciemno i spędziłem bardzo figlarnie czas w urzędzie dzielnicy Ursynów. No stare śmiecie to jest coś, ja dziś też byłem przejazdem na moich starych oi!. Nawiasem mówiąc to od kiedy cię znam to ty masz tylko za małe majtki.
A nieprawda. Sobie niedawno takie fajne majty kupilam, takie koronkowe, to Adwokata pies je zjadl gonk Było nie zdejmować majtek u niego w domu. Delowata, .... Powiedz mi ... czy ty też jesteś tama zmęczona jak ja ?!
JULECZKO To ja Bee ... tak wiec koś trawke.
Bylo nie bylo, majtkow nie ma... Zmeczona w sumie chyba jestem...spie po 12h...odzypiam 2,5 miecha w lublinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:27 am
Delein the Wildest A nieprawda. Sobie niedawno takie fajne majty kupilam, takie koronkowe, to Adwokata pies je zjadl gonk znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:29 am
powiem tak... kazdy facet woli babki bez bielizny...
kto wie co Adwokat mu obiecal w zamian rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:31 am
Julka Xan890 JULECZKO To ja Bee ... tak wiec koś trawke. nikt inny by tak do mnie nie pisal stare
*zabiera mu sledzie* Ostatnio przeglądałem, dysk i znalazłem zdjęcia oi!. mrgreen
HOHO
Delein the Wildest Bylo nie bylo, majtkow nie ma... Zmeczona w sumie chyba jestem...spie po 12h...odzypiam 2,5 miecha w lublinie...
A ja nie wiem, mam dziś taki dzień, że śpię na stojąco i nie mam w ni uja na nic siły. A no tak bo ty lubliniczanka jesteś
Rin_Youkai Delein the Wildest A nieprawda. Sobie niedawno takie fajne majty kupilam, takie koronkowe, to Adwokata pies je zjadl gonk znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare dzika bestja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:37 am
Rin_Youkai Delein the Wildest A nieprawda. Sobie niedawno takie fajne majty kupilam, takie koronkowe, to Adwokata pies je zjadl gonk znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare wof! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:37 am
Xan890 Julka Xan890 JULECZKO To ja Bee ... tak wiec koś trawke. nikt inny by tak do mnie nie pisal stare
*zabiera mu sledzie* Ostatnio przeglądałem, dysk i znalazłem zdjęcia oi!. mrgreen
HOHO mowisz o tych moich nagich czy tych starych?
*odklada sledzie na miejsce mrgreen *
Wiedzialam ze lepiej Ci ich nie pokazywac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:39 am
Xan890 Rin_Youkai znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare dzika bestja.
ale tak lubi byc całowany 4laugh ciagle tylko ten swoj wielki pysk nadstawia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:39 am
Julka mowisz o tych moich nagich czy tych starych?
No tak tak właśnie o tych, e tam nie było. Przecie nikt nic nie wie,... no aż do teraz LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:40 am
Rin_Youkai Xan890 Rin_Youkai znam to xp moj jak tylko cos fajnego sobie z bielizny kupie to zaraz to zjada stare dzika bestja.
ale tak lubi byc całowany 4laugh ciagle tylko ten swoj wielki pysk nadstawia 4laugh WOF!! ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:41 am
jak nie remontują czegoś to świnki morskie kwiczą. jak zlokalizuje kto ma tą cholere to nie będzie miło. to przeszkadza mojej szczurzycy spać scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:41 am
Rin_Youkai ale tak lubi byc całowany 4laugh ciagle tylko ten swoj wielki pysk nadstawia 4laugh
>oglada ja do okoła< Lubi sie całować, tudzież być .. i damską bieliznę lubi... hym a voodke pije ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:42 am
Xan890 Julka mowisz o tych moich nagich czy tych starych?
No tak tak właśnie o tych, e tam nie było. Przecie nikt nic nie wie,... no aż do teraz LOL
o czym niby ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|