|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:18 am
Kathleen` Aidanna Kathleen` Aidanna co wy tak molestujecie moje kurczaki?!?! gonk *chowa sie za fotelem* to MOJE kurczaczki na MOJEJ głowie XD pozdrów swoje :3moje sa zalobie emo Omi to musialo byc cos... surprised Czemu w żałobie? o.oRin zabila Zdzicha gonk mario 1 i 2 na nintendo sa fajne >3>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:20 am
Omega... to moze z disneya piosenki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:20 am
Aidanna Kathleen` Aidanna Kathleen` Aidanna co wy tak molestujecie moje kurczaki?!?! gonk *chowa sie za fotelem* to MOJE kurczaczki na MOJEJ głowie XD pozdrów swoje :3moje sa zalobie emo Omi to musialo byc cos... surprised Czemu w żałobie? o.oRin zabila Zdzicha gonk mario 1 i 2 na nintendo sa fajne >3> omg O.o Rin jest be xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:22 am
a teraz gdzies uciekla... a rysunek jej wyslalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:22 am
Tayria `Amelia` Tayria kolezanka Olga sie melduje 4laugh *strzezla jej ze stanika* >:] a ja dzis stanika nie zalozylam rofl *maca ją po piersiach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:23 am
Aidanna a teraz gdzies uciekla... a rysunek jej wyslalam xp jaki rysunek? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:23 am
Tayria kolezanka Olga sie melduje 4laugh *trzask ją w tyłek* A się chyba nie znamy ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:24 am
ostatnio dostalam od kolezanki, ale nie udalo mi sie przejsc poziomu z latajacymi rybami i sie zniechecilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:24 am
`Amelia` Tayria `Amelia` Tayria kolezanka Olga sie melduje 4laugh *strzezla jej ze stanika* >:] a ja dzis stanika nie zalozylam rofl *maca ją po piersiach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:27 am
Kathleen` Aidanna a teraz gdzies uciekla... a rysunek jej wyslalam xp jaki rysunek? blaugh a taki tam ;p nie chce mi sie linka szukac xp Koniu......... zdecyduj sie kim jestes x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:30 am
Aidanna Omega... to moze z disneya piosenki xp hmm nie, sa za malo dziwne, gdzies mialam ukrainskie piesni ludowe, ale chyba przepadly, moze przejde sie po regionalnych zespolach ludowych i zapytam czy udostepnia mi jakies swoje plyty... spiewaja tak beznadziejnie i maja tak glupie piosenki, ze nie da sie tego sluchac. W dodatku te zespoly skladaja sie z samych babc, ktore mysla, ze im glosniej tym ladniej i tak terroryzuja ta muzyka ludzi na koncertach i festynach, a ja mieszkam w samym centrum i mam scene za blokiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:33 am
Aidanna a taki tam ;p nie chce mi sie linka szukac xp Koniu......... zdecyduj sie kim jestes x3 ran hjuman ...! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:33 am
`Amelia` Tayria `Amelia` Tayria kolezanka Olga sie melduje 4laugh *strzezla jej ze stanika* >:] a ja dzis stanika nie zalozylam rofl *maca ją po piersiach* *jęczy z rozkoszy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 27, 2006 10:34 am
Omega Sun Aidanna Omega... to moze z disneya piosenki xp hmm nie, sa za malo dziwne, gdzies mialam ukrainskie piesni ludowe, ale chyba przepadly, moze przejde sie po regionalnych zespolach ludowych i zapytam czy udostepnia mi jakies swoje plyty... spiewaja tak beznadziejnie i maja tak glupie piosenki, ze nie da sie tego sluchac. W dodatku te zespoly skladaja sie z samych babc, ktore mysla, ze im glosniej tym ladniej i tak terroryzuja ta muzyka ludzi na koncertach i festynach, a ja mieszkam w samym centrum i mam scene za blokiem gonk nie wiem... ja nic takiego raczej nie mam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|